четвъртък, 29 юни 2017 г. 10:26 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 29 юни

Blife.bg

Хороскоп за 29 юни

Успешен ден


Овен

Като цяло кариерата ви ще върви добре, стига да проявявате съобразителност и да действате своевременно. Много внимавайте с парите си днес. Сигурни сте в приходите си и сте склонни да харчите необмислено. Заделете някакви средства и не се отпускайте, защото непредвидени обстоятелства ще наложат харчене за неотложни неща. При мнозина наложителен ремонт у дома ще погълне повече от предвидените средства.


Телец

Напредвате внимателно, но стабилно и поставените здрави основи ви дават възможност да работите спокойно и да не се страхувате от неприятни изненади и катаклизми. Вашата разсъдливост ви прави стабилен бизнес партньор и всеки търси вашето сътрудничество. Възникналите малки трудности ще ви изправят пред дилема и няма да можете сами да вземете решение. В този момент ще трябва да се опрете на съвет от близък човек.


Близнаци

Нищо не оставяйте на случайността. Ако се наложи, прилагайте вашите дипломатически умения, за да изграждате целите си на по-стабилна основа в личен и материален план. Избягвайте възникването на сериозни проблеми в последния момент, особено когато се предполага, че трябва да се радвате на положителни крайни резултати. Приключвайте с поетите от вас битови ангажименти, за да можете да се отдадете на пълноценен отдих.


Рак

Най-вероятно ще сте помолени за помощ, която не трябва да отхвърляте. Опитайте се по категоричен начин да затвърдите заетите от вас позиции на работното място. Не се опитвайте да заобикаляте правилата, установени много преди вас, в професионалната сфера. Стремете се да се освободите от някои свои стари задължения и плащания от материален характер. Мнозина от вас ще са подложени на силни чувства в личен план.


Лъв

Възможно е мнозина да бъдат привлечени от свои приятели за нова творческа инициатива. Не се отказвайте от шанса да създадете нещо ново, което в бъдеще да ви носи постоянен доход. Действайте хладнокръвно в професионалната сфера, за да можете да се справите със съществуващите трудности на работното си място. Като че ли допълнителни затруднения ще ви бъдат създавани и от колеги, началници и конкуренти.


Дева

Избягвайте да се намесвате в чужд спор или да заставате зад нечий гръб, особено ако ви липсва достатъчно информация. Пазете се от всичко, което може да ви въвлече в някакви спорове или рискови ситуации. Крайностите в действията ви на работното място могат да ви създадат сериозни проблеми в отношенията с началници, а впоследствие да нанесат щети. Опитайте се да се отнасяте с разбиране към потребностите на интимната си половинка.


Везни

Не се намесвайте в чужди свади и проблеми, защото дори да искате, няма да може да съхраните безпристрастието си към конкретната ситуация. Опитайте се да се освободите от страховете, които са ви обзели по отношение на финансовото ви състояние. Не отказвайте да окажете подкрепа на близък приятел, но преди да помогнете на някой друг, е добре да се погрижите за себе си и за делата си. Лесно ще печелите одобрението на околните.


Скорпион

На работното място се съсредоточете върху разработката на непосредствените си идеи - четвъртък не е подходящ да обмисляте дългосрочни намерения. Ако не внимавате, съществува опасност проектите ви да се объркат. В личен план направете възможното да загладите отношенията си с човек, с когото напоследък сте имали разпри. Помнете обаче, че онова, което дразни вас, радва другиго, така че едва ли ще постигнете своето.


Стрелец

Ще се опитате да преследвате няколко цели, но това ще доведе до усложнения. Пазете се от рисковани действия. Независимостта за вас ще се окаже добър вариант, макар че в повечето случаи няма да имате кой знае какъв избор. От това вместо дивиденти само могат да пострадат финансите ви. Въпреки напрежението отделете време и за себе си. По-добре е вечерта да намерите закътано място и да се повеселите с любимия или приятелите.


Козирог

Наложете си да стоите на заден план и оставете на работното място други да поемат инициативата. Опитите на конкуренти да опетнят името ви може да се увенчаят с краткотраен успех, но в дългосрочен план вашата почтеност ще излезе на бял свят. Навярно за поривистите от знака това ще е доста трудно, но пък е от голямо значение, ако искате да избегнете неловките положения. Работата в екип ще ви спъва и ще предизвиква нарастващо негодувание у вас.


Водолей

Денят може да се окаже благоприятен, ако говорите точно и ясно на когото трябва и не се впускате в излишни подробности. На тези разговори може да се появи нова идея, която да приемете като предизвикателство. Погаждането с някой колега ще означава да си държите езика зад зъбите, вместо в прав текст да си кажете каквото мислите. Ако все още полагате усилия над една интимна връзка, ще ви се наложи да изчакате, за да видите как се развива.


Риби

Бъдете по-сдържани и официални в действията си. Изявете чувството си за собствено достойнство и избягвайте да угодничите пред хора с по-високо обществено положение. Приятели са в състояние да ви предложат солидна подкрепа. Може да направите повече за сигурността на бизнеса и финансите си, но бюрократи и администрация ще пречат за осъществяване на нови проекти. Постепенно ще се чувствате в по-добра физическа форма.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари