сряда, 5 юли 2017 г. 09:44 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 5 юли

Blife.bg

Хороскоп за 5 юли

Успешен ден!

Овен

Не бъдете претенциозни, понамалете изискванията си и денят ви ще бъде успешен. Ще получите отдавна изработени пари или ще ви платят предварително, или ще си приберете дългове, или ще ви отпуснат кредит, или ще си намерите щедър спонсор. Какъвто и да е източникът днес, Овни, ще получите голяма сума пари, която ще ви развърже ръцете за доста време. Ще спечелите и нов бизнес партньор, който ще ви остане верен.

Телец

Много силен ден за вас, Телци, особено за родените през април. Ще ви се изплатят за нещо неочаквано, най-вероятно забавени пари и ще намерите неочаквана подкрепа от колеги или партньори, на които досега не сте имали особено доверие. До обед правите сделка, идва ви смелост и започвате подготовка на следващата. Днес ви е един от последните активни, но и много урожайни делови дни за седмицата. В дома ви цари спокойствие.

Близнаци

Много важно е с какво настроение ще започнете деня. Не бива да се предавате на негативни възприятия и на такава изразност, защото ще провалите деня си. В някои случаи дори ще си причините трайни вреди, които ще ви притесняват доста дълго време. Избягвайте конфликтите. За някои се очертава пътуване. Други са изправени пред делови избор. Сега не е трудно да го осъществите, но доста от знака ще го отложат за по-късно време. Всъщност това е правилно решение.

Рак

Деловият успех е характерен за вас днес, а онези от зодията, които са без работа, имат шанс да започнат на ново място. Не по-лоши са възможностите ви и при другите ангажименти - срещи с приятели, обществени контакти, дела и задачи от финансово естество. Необходимо е да сте настойчиви, за да преодолеете някои пречки, които неминуемо ще възникнат. По-сериозни проблеми се очертават в дома. Ще ви зарадва новина от любим човек.

Лъв

Една голяма част от вас са извървели дълъг път, за да достигнат до удовлетворителна стабилност, а други от зодията са набелязали целите, които предстои да преследват упорито. Тази характеристика се налага от периода, в който се намирате сега. Това е време за творческа активност и не бива да губите нито миг за нови постижения. Някой от приятелите ще ви зарадва с новина. В обществените ви контакти може да има напрежение.

Дева

Днес се опитайте умело да направлявате парите си. Изключително важно за вас е да не бягате от отговорност в професионалната сфера. Стремете се да не се натоварвате със задължения от делови характер, за които не разполагате с достатъчно време. Вероятно към обед ще се осъществи важна за вас среща или разговор. Едва към края на деня ви предстои да изясните проблем, свързан с личните ви отношения.

Везни

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се чувстват потиснати от някои неблагоприятни обстоятелства от професионален характер. Опитайте се да туширате напрежението, като вземете контрола в тази насока изцяло в свои ръце. Освен че ще трябва да положите доста усилия, и шансът ще е с вас. Сигурно ще трябва да избирате между сигурността и риска. Не давайте обещание на приятел или делови партньор, което не можете да спазите.

Скорпион

Към мнозина от вас ще бъде отправено конкретно предложение за практични действия в професионален план. В случая един такъв процес може да се организира и да стартира най-рано утре. Разбираемо е, че ако се заемете с реализирането му, на първо време следва да премислите всички "за" и "против" и да отстраните противодействащите фактори. Други от зодията ще се зарадват на хубави новини в службата.

Стрелец

Напрежението, което цари около Стрелците днес, е доказателство за динамиката на обстоятелствата, в които се намират сега. В негативен план става дума за остри спорове, породени от клевети или неистини, с които ще се справите. Денят се отличава от изминалите през тази седмица делници с интересни новини и неочаквани срещи. За част от представителите на зодията възникват новости от делово естество. Някой ще ви предложи нова работа.

Козирог

Бързите житейски промени, към които се стремят голяма част от представителите на Козирог, са невъзможни, ако разчитате само на собствени сили и способности. Казаното се отнася до деловия ви статут и реализацията, към които се стремите. Макар и с ядове, в днешната сряда ще имате благоприятни възможности за постигане на парични печалби. Съвсем неочаквано някои от зодията ще пътуват служебно.

Водолей

Днес за никого от зодията деловата реализация няма да представлява никаква трудност, макар че задълженията ви никак няма да са малко. Професионалната сполука и печелившите ви възможности са изразителни и в тези сфери нещата ще се движат сякаш от само себе си. Те няма да са причина за безпокойствата на мнозина. Писмена или телефонна новина ще стане причина за ядове и неприятности. Очертават се остри противоречия.

Риби

Липсата на съгласие с хора от близкото обкръжение ще ядоса почти всички представители на знака. Сблъсквате се с противодействие и пречки, някои от които в едни случаи преодолявате, но други дълго ще останат такива. В момента трябва да търсите разбирателство, дори и с цената на компромис. Мисълта за пътуване, най-вероятно на почивка, окриля немалка част от вас и ви кара да се дистанцирате от проблеми, които спъват развитието ви.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари