вторник, 11 юли 2017 г. 10:10 ч.

Звездни пригнози

Хороскоп за 11 юли

Blife.bg

Хороскоп за 11 юли

Успешен ден!

Овен

Вторник за мнозина ще е ден за нов вид контакти в професионалната сфера, както и за подписване на споразумения, които да ви носят дивиденти в бъдеще. Подарете си "крила", като си внушите повече вяра в себе си и това, което правите. Пътувайте за удоволствие. Мнозина ще се радват на завиден късмет в професионален и най-вече в материален план. Стремете се да сте в добър тандем с интимната си половинка както в любовта, така и в общите ви дела.

Телец

Днес е по-добре да се съсредоточите върху план за увеличаване на приходите си. По-голяма част от вас ще се радват на завиден късмет при печеленето на конкурси, но пък ще ви се наложи да влагате по-големи усилия на работното си място. Опитайте да поддържате добри взаимоотношения с вишестоящите в службата, като не се отказвате от шанса си да заемете солидни позиции в професионалната сфера. Не очаквайте бърз положителен финансов резултат.

Близнаци

Във вторник едва ли ще се сблъскате със ситуации, които да не можете да контролирате както в личен, така и в професионален план. Напълно възможно е някои от вас да се насочат към инвестирането на средства в недвижим имот или да започнат под някаква форма ремонтна дейност, която значително ще подобри битието им. Полагайте повече усилия в личната си кореспонденция, защото от нея можете да очаквате нови ангажименти в професионалната сфера.

Рак

Бавното и неравномерно развитие на инициативите ви в професионалната сфера могат да ви изморят и отдалечат от амбициозните проекти, особено ако не виждате смисъл от вложените усилия и постигнатия краен резултат. Материалният ви живот не е стабилен, именно затова е наложително да отложите влагането на средства в покупка или даването на заем. Колебанието ви може да се окаже лош съветник особено в сферата на любовта и чувствата.

Лъв

Вторият делничен ден ще бъде наситен със събития за представителите, родени под този зодиакален знак. Напълно възможно е най-накрая да изкажете на глас своите желания, стремежи и предпочитания, дори това да създаде известен смут сред колегите и приятелите ви. Единствено не е препоръчително да налагате мнението си и също така се опитвайте да не наранявате чуждите чувства. Не прекалявайте с недоспиването.

Дева

Днес за всички от знака е особено важно да се чувстват на мястото си в професионален план. Точно там се предпазвайте от разпиляност. Някои дотолкова ще се вживеят, че ще изискват пълно подчинение, особено ако заемат подходящата за това началническа позиция в професионалната сфера. Стремете се да следвате интуицията си и се отнасяйте справедливо към заобикалящите ви, защото това ще ви постави в силна позиция пред тях

Везни

Днес почти на всички действията ще дават положителни резултати, особено ако не се отказват лесно от целите си. Опитайте се да приемете като част от успеха спънките и трудностите от делови характер. При все това ще е нужно да проявите голяма предпазливост в професионалните си инициативи и вложения. Възможно е някои да имат желание да закупят ново жилище или да вложат пари в друг вид дейност, от която очакват добри печалби на по-късен етап от време.

Скорпион

Във втория ден на седмицата е наложително мнозина от вас да се опитат да уравновесят своя емоционален живот. Но като че ли на първо време ще ви е необходимо да почувствате по-голяма стабилност на работното си място, където в последно време сте подложени на редица изпитания. Възможно е отношенията ви с жените около вас да изиграят някаква съществена роля в живота ви. Очакват ви промени и многобройни положителни изненади.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще се стремят към изграждане на нов тип сътрудничество в професионалната сфера. От една страна, това може да ви навлече непредвидени главоболия, но като че ли ползите за вас на този етап от време ще са повече от негативите. Избягвайте компанията на хора, които търсят приятелството ви само заради личната си изгода. Не се колебайте да вземете необходимите мерки и да преодолеете някои финансови задължения.

Козирог

Във вторник може част от вас да се насочат към закупуване на имущество или да са ангажирани с дейности около недвижим имот. Опитайте се да премахнете някои стари проблеми от битов характер, така те няма да ви създават ненужни главоболия за в бъдеще. Мнозина от родените под този зодиакален знак поетапно, но методично ще се освободят от някои неуредици от битов характер. Търсете нови приятели и избягвайте еднообразието във взаимоотношенията си.

Водолей

Днес използвайте активно творческите си заложби, защото те ще ви помогнат да бъдете максимално гъвкави при взимането на решения. Последователните ви решения и действия в професионалната сфера ще ви гарантират стабилността не само за настоящето, но и за бъдещето. Използвайте възможността да пътувате, защото по този начин ще увеличите значително финансовите си приходи. Не е изключено да имате и интересни делови познанства.

Риби

Днес мнозина трябва да използват умението си да убеждават чрез чар и силни аргументи. Не се опитвайте да налагате мнението си, защото много по-лесно ще е за вас да дадете ръководните функции на началници, а вие да изпълните поставените ви задачи по възможно най-добрия начин. В любовта мнозина от вас ще са пред прага на трайно обвързване. Други от знака ще се насочат към разработването на част от многобройните си професионални интереси.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари