сряда, 12 юли 2017 г. 10:14 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 12 юли

Blife.bg

Хороскоп за 12 юли

Успешен ден!

Овен

Ако в предишните два дни сте излъгали някого, или сте постъпили непочтено, ако сте затаили някаква важна подробност, или сте премълчали нещо, което е важно за други хора, днес това ще стане явно и ще трябва да се извините. Много притеснени, някои от вас ще отидат на важна за бизнеса им среща. От нея зависи финансирането на голяма част от вашите бъдещи проекти. Засега сериозни съдружници около вас не са осигурени.

Телец

Не се товарете пряко силите си, няма да можете да вършите качествено работата си. Луната ви прави прекалено дейни, трескави и нервни. Бъдете внимателни с документи и пари, възможно е да ви окрадат или да ги загубите. Вършете рутинната си работа, не подписвайте важни документи. Ако сте обвързани, не заигравайте настрани, защото ще съжалявате. Безработните да подновят търсенето на работа, но не по обяви, а чрез приятели.

Близнаци

Ще опитвате много неща, но не всичко, което ви се иска, ще стане. Натъквате се на рискове, които не са оправдани. Това ще разберете особено ясно на среща, която организирате с надеждата, че ще ви помогнат да започнете нещо, което отдавна подготвяте. Но няма да стане. Само ще се съсредоточите върху отказа да ви подкрепят точно сега. Това е сигнал да помислите добре върху плановете си и върху допълнителните ангажименти, които поемате.

Рак

От сутринта ви затрупват приятни новини. Денят се очертава на печалби и контакти. Освобождавате се от неприятни връзки, от неприятни хора около вас, от досадна работа. Ангажиментите ви добиват вида и партньорството, които са ви по сърце. Късметът е с вас и днес ще можете да скъсате окончателно с работа или с хора, които ви създават само проблеми и не ви се нравят. Днес ще можете да кажете на всеки всичко, което си мислите за него.

Лъв

Отново нещата опират до необходимостта от самоорганизирането ви. Можете да се справите само ако подредите ангажиментите и заработите сериозно. Много от вас, особено родените през август, ще спечелят дело или ще уредят много лесно някакъв важен документ. Това ще ви учуди, но ще ви изпълни със самочувствие на победители, което ще е малко опасно. До края на деня ще делите с някого нещо по равно или ще получите пари.

Дева

Денят ви ще е напрегнат. Ще бъде добре за вас, ако работите самостоятелно, не в колектив. Не се плъзгайте по неща, които не са ваша работа, често поемате чужди отговорности, днес това ще ви пречи. Бъдете внимателни при работа с документи. Има опасност да загубите нещо важно. Много от вас, които ще се явяват на конкурси или изпити днес, ще се представят много по-добре, отколкото са предполагали. Страховете ви са повече, отколкото основанията за тях.

Везни

Днес ще сте принудени от бизнес или партньори по работа да потвърдите или да отхвърлите предложение, което обмисляте от доста време. Крайният срок е изтекъл отдавна и напразно го протакате. Вашата управляваща планета е Венера, но за разлика от Телеца, който има вкус към парите и печеленето им, вие, Везни, като че ли потъвате в размисли и колебания от прекалено търсене на справедливо и точно разпределение на задачи и съответните блага.

Скорпион

Ако си повярвате и действате решително, нищо няма да се изпречи пред амбициите, желанията или пътуванията ви. Всяка цел ще е достижима. Ще ви върви на работа и на пари. Ще намерите кой да ви кредитира, ако ви липсват собствени средства. Ще намерите и съдружници и надеждни партньори. Жените Скорпиони ще направят няколко успешни хода, с които ще учудят колегите си. Между впрочем жената Скорпион като работник не допуска да й губите времето.

Стрелец

Днес нищо не отлагайте за други дни. Няма да успеете да свършите отложеното или както трябва, или нещо ще се обърка. На работното си място трябва да сте по-съсредоточени, има опасност да загубите документ или да се сблъскате с небрежност. В следобедните часове ще ви изненадат неочаквани делови срещи. Оферти няма да липсват, но трябва да сте наясно какво точно искате. Някои от тях ще бъде добре да приемете, особено за съвместна дейност.

Козирог

Много от вас ще са затрупани с информация. Прочетете и преценете всяка една от тях, защото изборът на която и да е ще ви постави в определен лагер и задълго ще предопредели пътя на развитието ви. Не се заемайте с неща, които не са ви ясни. На пръв поглед сте отворени, но в мислите си сте потайни и това точно през този ден може да ви попречи, защото сигналите, които ще излъчите, няма да са истински. Все ще трябва да се доверите на някого.

Водолей

Денят ви поднася неочаквани промени. Не правете планове от сутринта, а се нагаждайте към случващото се. Проблем с човек от дома ще ви притесни и ще ви накара да търсите специализирана помощ. Ще откриете една измама на работното си място, силно ще ви засегне и стремежът ви да разберете защо е станало до нищо няма да доведе. Налага се да се простите с илюзиите си за бъдещето и да се посветите на настоящите си задачи и проблеми.

Риби

С днешната сряда започва много напрегнат период, който няма да свърши до петък. Има вероятност дори да ви прекъснат отпуската, ако вече почивате. Ще ви затрупа работа, ще се наложи да поемате и чужди ангажименти, което няма да ви е приятно, но пък работи за авторитета ви на професионалисти и ще се оцени по достойнство. Постарайте се да приемате тежките ситуации с хумор, той и без това е свойствен на управляваните от Нептун.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари