четвъртък, 13 юли 2017 г. 09:41 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 13 юли

Blife.bg

Хороскоп за 13 юли

Успешен ден!

Овен

Постарайте се да завършите това, което сте си наумили. И не отлагайте срещи и разговори, колкото и да ви се струват трудни. Днешният ден е богат на ситуации, в които ще се чувствате затруднени. Някой ще се опита да ви манипулира, ще оказват натиск върху вас, но вие не се поддавайте. Не позволявайте да ви принуждават да вършите неща, които не ви харесват и не искате да ги вършите. Трябват ви малко повече решителност и самостоятелност.

Телец

Денят ще е много успешен. Ще оправите обтегнати отношения, ще възстановите поотънели връзки, които сега са ви много необходими, ще намерите съмишленици и съдружници. Ваши партньори ще се опитат да ви привлекат за рисково начинание, но вие навреме ще се спрете. Огледайте много добре предложението и приемете само ако сте напълно убедени, че ще се справите. Не се поддавайте на настоятелните ухажвания на Скорпион.

Близнаци

Бъдете много внимателни с непроверени връзки и партньори. Има някакви пречки, които все още не сте разгадали. Среща с високопоставена личност може и да ви помогне, но само ако съумеете да изложите проблема си ясно и кратко. Вашата двойственост, Близнаци, се проявява много силно при боравене с парите. Меркурий ви прави ту щедри, ту скъперници, което вие наричате пестеливост. Ще се радвате на популярност и добро отношение.

Рак

Юпитер е в стихията си и ви изпълва с желание за добри дела. Може би ще можете да направите нещо за някого. На работното си място ще потънете в размисъл около предложение за разширяване на бизнеса си. Раци, излезте от свойствената ви тайнственост, обсъдете предложението и ще решите нещата най-сполучливо. Да действате без много шум е в характера ви, но за да стигнете до края, към който се стремите, ви трябва финансова стабилност.

Лъв

Денят е много подходящ за организиране на бъдещите ви задачи. Проверете още веднъж подготовката за срещите си след обяд и утре, защото те ще се окажат много важни. Това ще ви даде голям шанс, но само ако успеете да го използвате добре. Не се оплаквайте, но не преминавайте и в другата крайност, бъдете пестеливи на саморекламата и хвалбите. Около някои господа гравитират млади жени с интерес, който нахвърля професионалния.

Дева

Днес ще се отървете от една делова тревога. Нещо, което много време ви е тежало като проблем, ще се разреши благоприятно. Това ще внесе спокойствие в работата ви. Получавате пари, които са отдавна изработени. Вземете решение за допълнителна дейност като личност, но започвате консултации за съвместна работа със сериозен партньор. Оказвате се в центъра на организаторската дейност. Много от господата ще се събудят от емоционалното си безразличие.

Везни

Днес ще ви се струпат битови проблеми. Ще се наложи да им отделите специално внимание. Направете го, защото проблемите набъбват и след време няма да можете да се справите сами. Проблем с дете ще ви изправи на нокти. Неща, които сте приемали като леко неразположение, може да се окажат сериозни. Действайте бързо, за да не се сблъскате с почти неразрешим проблем. Много от вас, Везни, ще са принудени да решават лични неприятности.

Скорпион

Отклонете неприятна и слабо платена работа, която ви се предлага в привлекателна словесна опаковка. Не се поддавайте на увещанията, че само вие можете и че това е близката ви перспектива благодарение на вашия професионализъм. Приемете ли, ще последват загуби на пари, на време, на връзки и контакти, ще има провали по независещи от вас причини, а ако все пак успеете да закрепите тази дейност, вие ще сте рухнали за дълго време.

Стрелец

Неща, които сте отложили за днес, няма да станат. Отложеното си е отложено - или няма да се свърши както трябва, или ще се окаже излишно. На много от вас днес ще се наложи да решат проблем, свързан с бъдещето им. Това е свързано със среща, която подготвяте от дълго време. Доверете се на близките си, те ще се окажат част от една много щастлива ситуация около вас. Стрелците рядко мърморят, но пък днес точно внимавайте да не го правите.

Козирог

Получавате повишение на заплатата или поне по някакъв случай работодателите ви плащат повече, връщат ви заем, печелите от игри. Срещате хора, които ще ви помогнат да се справите с конкуренцията си без проблеми. Налага се да увеличите (или поне да подмените) част от екипа си, за да се освободите от влиянието на личност, която проявява неоснователни претенции. Намирате съмишленици, спонсор ви предлага помощ срещу ангажименти от ваша страна.

Водолей

Получавате покана за нова работа. Ако е за допълнителна дейност, преценете дали ще ви стигнат силите. Ако е да смените сегашната си работа с нова, ще работите повече, но и ще получите повече пари. По същия начин постъпете, ако получите покана за съвместна дейност или съдружие. Всяко партньорство ви кара да се боите и да ви се привиждат врагове и трудности. Урановите хора са самостоятелни, но днес ще имате нужда от подкрепа.

Риби

За много от вас натоварването продължава. Други ще се явят на изпити, ще дават някакви отговори, ще бъдат на интервюта и ще провеждат разговори по чужди задания. Това ще ви накара да се заровите в проблеми, които не са ваши, но в името на добрата работа ще го направите. Вие сте ревностни и прецизни и приемате това като изискване на професията ви. Успех и признание ще получат Риби, заети с медицински специалности, информация и информационна техника.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари