четвъртък, 27 юли 2017 г. 10:09 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 27 юли

Blife.bg

Хороскоп за 27 юли

Успешен ден!

Овен

Тежък ще се окаже този ден за мнозина от Овните. В делови аспект ще се справите с делата си и няма да имате трудности относно реализацията си. Малко повече напрежение се забелязва за действащите в сферата на бизнеса и за онези от знака, които са относително независими и работят индивидуално. Днес ще ви зарадва новина от делово естество или свързана с вашите ангажименти в обществените среди. Преобладаващата част от знака са отпуснати.

Телец

Мнозина от вас намират спокойствие в уединението, което днес е характерен прийом за измъкване от досадни ситуации. В професионално отношение всички от зодията ще действат със замах, което всъщност е основна форма на вашата изразност. Успехите в материален план, които днес ще завоювате, са предимно от сферата на вашата професионална заетост. Голяма част от родените под знака ще насочат вниманието си към контакти в обществените среди.

Близнаци

Четвъртък се оказва тежък за мнозина от зодията. Става дума предимно за емоционално напрежение, което е предизвикано от факта, че ви предстои раздяла с близък човек или с интимния партньор. Това е промяна, която буквално ще трансформира и начина ви на живот. За някои е твърде необходима, защото едва сега вече ще потърсите здрава основа, върху която да стъпите стабилно. Неприятното е, че такива неща изискват много усилия.

Рак

Единственото възможно негативно развитие в делата ви през деня, което може да предизвика известни проблеми, са финансовите ви отношения с някого. В останалите аспекти за реализация през този ден представителите на зодията ще постигат победи и ще действат ефективно, особено в работата. Този четвъртък бележи началото на хармоничен период в дома и семейството и ще ви даде време за изглаждане на всички противоречия с партньора и за ново начало.

Лъв

Четвъртък е благодатен за вашата реализация в делово отношение, но в личен план възникват проблеми, които се отнасят до приятелската или интимната ви връзка с някого. За съжаление този ден отбелязва нейния край. Ясно е, че причините да се стигне до тук са сериозни и вече не можете да правите компромиси. Убедена съм, че е така и че вашата позиция е правилната. Сега мнозина от вас тръгват по нов път. Действайте, а не правете планове.

Дева

Вашата енергична изява в делови план открива нови пътища за реализацията ви. Това е звездният акцент за Девите в четвъртък. Сега не е целесъобразно да анализирате събитията или да правите предварителни планове. Подобни начинания са обречени на неуспех. Днес не бива да правите генерални заключения, защото те ще бъдат напълно неверни. Мнозина ще водят разговори с влиятелни личности от деловите среди, които са готови да ги подкрепят.

Везни

Четвъртък е един от многото делнични дни, който за мнозина се очертава като твърде обикновен. Ще проведете остър разговор на работното място с някого и ще си изясните доста загадки от страна на въпросното лице. Хубавото е, че при създадените обстоятелства ще се освободите от някаква тежест. Възможно е да става дума за това, че сте се чувствали ограничавани по някакъв начин и вече е дошло време да се освободите. Деловият ден е безизразен.

Скорпион

Трудности и разочарования съпътстват голяма част от Скорпионите днес. За повечето от вас те се отнасят до деловия ден и задачите, с които трябва да се справите. За представителите на бизнеса са характерни притесненията в съдружна дейност. Други ще проведат среща с хора от вътрешното си обкръжение, с които ще дискутират въпроси от таен проект. За трета група от зодията, основно родените в края на знака, се очертава доста работа.

Стрелец

Мнозина от вас ще имат доста работа днес, завършването на която задължително изисква пълна концентрация и решителни действия. Професионалните ангажименти и задължения едва ли ще помрачат чувството ви за ритъм и пълнотата, което напоследък ви радва. В домашен и семеен план за доста от знака предстоят важни промени. За друга част от вас възниква пътуване, в което най-яркото събитие е запознанство с човек от другия пол.

Козирог

Проблемите, с които се сблъсквате днес, не са по-различни от тези на представителите на други зодиакални знаци. Най-често се свързват с работата и финансите. Четвъртък може да се превърне за мнозина от знака в ново начало. Денят ви предоставя изненадваща делова информация, от която навреме можете да се възползвате без особени усилия. Тук не става дума за някаква промяна, а за рязък завой в професионалната ви изява.

Водолей

Представителите на зодията са дейни и енергични във всички посоки на изявата си, което в повечето случаи е плод на изразителната ви емоционалност. За някои Водолеи се очертава пътуване, докато други възнамеряват да поставят ново начало в деловата си дейност. Тази е и причината, поради която ще проведете разговори със силни и влиятелни хора от административните среди и бизнеса. Във финансово отношение възможностите ви са над средните.

Риби

Днес Рибите ще достигнат успех в професионалната си дейност и ще решат важни задачи от материално естество. Четвъртък е начало на положителни промени в служебен план. Не говоря за големи и драстични изменения. Функцията им е по-скоро регулираща и ще ви позволи по-голяма мобилност при изпълнение на деловите задачи. Някои представители на зодията се нагърбват с куп задължения и почти винаги са претоварени психически.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари