четвъртък, 27 юли 2017 г. 10:44 ч.

Жажда за внимание

Мегз чупи тъпометъра със слаб пиар! Не спира да се излага с неадекватното си поведение

Blife.bg

Мегз чупи тъпометъра със слаб пиар! Не спира да се излага с неадекватното си поведение

Самозваната дизайнерка Миглена Каканашева не спира да залива медиите с евтини пиар публикации по два пъти на ден. Вчера само за броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма.

Повод за милиони подигравателни коментари станаха лайв включванията на дизайнеркатам пише БЛИЦ. Във видеата си тя се оплака, че колата й е спряла, а след това я е ударил и камион. Днес обаче тя продължи със странните си клипчета.

В поредното такова тя описа какъв "шок е получила", когато тежкотоварната машина я е подпряла.

"Бях притеснена. Днес вече съм добре. Пих силни хапчета, а след това отидох в банката. Там обаче припаднах. Час не знаех къде съм", споделя тя, триейки сълзите си.

Незнайно как обаче дизайнерката свърза случайният инцидент с голяма конспирация:

"Важно е да видите цената на успеха в България. Ето това е. Цялата помия, селия стрес, целите нерви, здравето ти - всичко. А после хората казват - тя е държанка, някои й ги е дал. Ако вие искате да имате моя живот - не говоря за парите, апартаментите, колите или да имаш всичко, което исках, а говоря за това, ако искаш да сбъдваш мечтите си в тая държава се случва ето това", учудващо как стигна до това умозаключение дизайнерката. "след 5-6години ще съм сред най-успелите у нас, но да знаете, че в България се успява така. Това беше един от трудните моменти в живота ми", изцепи се още Мегз.

Крайно време е Мегз да си смени пиарката, която явно се е изчерпала творчески, поне за тази своя клиентка.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари