вторник, 1 авг 2017 г. 09:50 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 1 август

Blife.bg

Хороскоп за 1 август

Успешен ден

Овен

Днес не предприемайте експерименти с постигнатата от вас сигурност в професионален и материален план. Разпределете отговорностите си така, че да бъдат съобразени с времето, с което разполагате. Не прекрачвайте някои граници в общуването с началници или клиенти. На мнозина след обяд ще им се наложи да уредят някои въпроси от личен характер. При други са възможни операции с недвижими имоти, както и покупки от първа необходимост.

Телец

Във вторник мнозина от вас ще страдат от липса на материална стабилност, което може да ви създаде сериозни затруднения при посрещането на текущите ви разходи, свързани както с личните ви нужди, така и с дома или членовете от вашето семейство. Освободете се от зависимостите и конкретизирайте стремежите си от професионален и материален характер, за да увеличите шансовете си за постигането на крайните цели.

Близнаци

В днешния ден ще се нуждаете от правилно преценяване на текущата ситуация в професионалната сфера. Насочете се към задълбочено анализиране по какъв начин това рефлектира върху вас. Стремете се да превърнете негативите в позитиви и най-вече се заобикаляйте с верни поддръжници както сред колегите, така и сред приятелите си. Ще се нуждаете от добра стратегия в професионалната сфера и по отношение на финансовите си интереси.

Рак

Днес ще спечелите, ако навреме се освобождавате от възникващите служебни притеснения. С повишено внимание се отнасяйте към текущите си отговорности, за да се справите успешно с многобройните си задачи. Ще имате възможност да поставите нови правила при изпълнението на рутинните си ангажименти. Не закъснявайте с изплащането на някои свои стари финансови задължения. Създадените приятелства или колегиални връзки ще играят важна роля.

Лъв

Вторникът за мнозина от вас ще се окаже подходящ за разумно инвестиране на средства за постигането на развитие в нови професионални посоки. Въображението и добрият ви вкус ще са отличният за вас работен капитал, особено ако ви се наложи да доказвате професионалните си умения пред началници и високопоставени особи. Възможно е вследствие на демонстрираното от вас да ви бъдат отправени и нови предложения.

Дева

Днес е добре да се придържате към самостоятелност при взимането на решения, които касаят бъдещето ви. Не поемайте повече отговорности от реалните си възможности за тяхното осъществяване. Колкото по-реална е представата ви за вас самите, толкова по-далеч можете да стигнете като реализация в делови и материален план. В този случай невъзможното ще се превърне в реалност. Вторникът е подходящ за спестяване.

Везни

Вторникът би трябвало да бъде благоприятен за вас. Възможни са ярки срещи при едни, при други - пътувания, при трети ще се появят международни контакти. Мнозина може да подобрят положението си на работното си място, да получат важни гаранции в личния живот. За всички е по-добре да не форсират събитията, понеже звездната обстановка ще бъде прекалено неблагоприятна. Днес ще бъде добре Везните да проявят повече търпение.

Скорпион

Днес ще останете малко встрани от промените около вас. Възможно е проблемите ви да са създавани от лица, които заемат отговорни и високи постове в обществото. Наложително е въпреки това да се реализирате с усилие и постоянство, без да губите чувството си за баланс, честност и справедливост. В личните отношения и деловото партньорство ще ви бъде трудно да контролирате обстоятелствата. Ще ви се налага все по-често да отстъпвате.

Стрелец

През втория ден на седмицата с чувство за перфекционизъм и умело следване на правилата при изпълнение на ангажиментите си ще приключите навреме с планираното. В деловата сфера част от вас могат да очакват приятни изненади, които ще тласнат развитието ви в по-добра от досегашната посока. В случай че искате сигурни гаранции за материална стабилност, то не поемайте рискове в този момент. До голяма степен ще зависи от личния ви подход.

Козирог

Денят за една част от вас ще е с положителен знак, а за други ще е свързан с ясни негативи както в деловата сфера, така и в материален и личен план. Мнозина от вас ще страдат от парична несигурност, което ще ви създаде редица притеснения. Не се колебайте да се справите с текущата ситуация по възможно най-бързия и ефективен начин. Опитайте се да не заобикаляте правилата в делови план, тъй като недоброжелателни колеги могат да използват това.

Водолей

Във вторник е напълно възможно част от вас да са ангажирани с дейности около свой недвижим имот. Опитайте се да премахнете стари битови проблеми, така те няма да ви създават ненужни главоболия в бъдеще. Мнозина от родените под този зодиакален знак поетапно, но методично ще се освободят от някои неуредици от битов характер. Предприемчивостта за мнозина от знака ще носи добри финансови дивиденти. Колективните проекти ще изискват усилия.

Риби

Днес използвайте активно творческите си заложби, защото те ще ви помогнат да бъдете гъвкави във взимането на конкретни решения. Последователните ви решения и действия в професионалната сфера ще ви гарантират стабилност не само за настоящето, но и за бъдещето. Използвайте възможността да пътувате, защото чрез него ще увеличите значително финансовите си приходи. Не е изключено да имате и интересни делови познанства.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари