понеделник, 7 авг 2017 г. 01:11 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 6 август

Blife.bg

Хороскоп за 6 август

Успешна седмица

Овен

Днес мнозина ще имат здравословни проблеми. Ще усетят, че се обажда някакво хронично страдание. Денят, а и другите няколко дни поне от първата половина на седмицата ще минат под грижите ви около него. На работното ви място ще имате важна среща с хора, от които зависи бъдещето ви. Не бива да се отнасяте пренебрежително към това, което ще чуете, възможно е занапред да работите съвместно. Проведете всички запланувани срещи.

Телец

Трябва да сте много внимателни през този понеделник. Разсеяни сте от нещо в личния живот, на работното място пък не ви върви както искате, нещата се бавят, хабите нерви за излишни дреболии, дразните се от недомлъвки, от закъснения и недоизпипани детайли. Усещате нечия мълчалива, но силна съпротива. Постарайте се навреме да се освободите от човека, който създава напрежение или просто не допускайте да работите с него общи задачи.

Близнаци

Не всички днес ще са съвсем добре разположени към вас. Ако колеги се опитват да ви манипулират, не реагирайте много крайно, но и не оставяйте нещата недоизяснени. Ако родители или началници ви мъмрят, претърпете и по-добре помислете в какво са прави. Постарайте се да не дразните близки и приятели. Внимавайте с личните си връзки, направете всичко възможно да се събудите в собственото си легло. Не прекалявайте с концентратите.

Рак

Би трябвало да сте уточнили пътувания, срещи, възможности, по които да се движите в деловата си дейност и в личния си живот. От днес трябва да действате. За съжаление някои от вас ще се натъкнат на служби и личности извън собствената си бизнес сфера, които не са си свършили работата и създават спънки и затруднения. Денят ви няма да започне и да протече гладко, но каквото зависи само от вас, ще бъде сполучливо и богато на плодове.

Лъв

Покажете, че сте истински Лъвове. Още от началото на седмицата изисквайте от другите това, което могат наистина да ви дадат. Вие също давайте от себе си всичко - не може и не бива да чакате на другите, а за себе си да оставите само овациите. Ако се организирате, ще използвате максимално възможностите, които ви предоставят предварително организираните срещи. Едно пътуване, на което държите, ще се провали. Не изпадайте в крайности и сръдни.

Дева

Каквото и да направите, ще бъде сполучливо, но по-голямата част от каймака на вашия труд ще оберат други хора. Тези дни са благоприятни да дадете повече права и пълномощия на колегите си, повече права и пари на децата си. От своя страна бъдете настойчиви и искайте да получите това, което сте заработили и ви се полага. Ако ръководите бизнес, изисквайте изпълнение на всяка задача, на всяко нареждане, което сте дали. Понеделникът е ден за организация.

Везни

Изпращате неканените си гости от събота и неделя и напрежението свършва за вас. Днес ще се отдадете на активна делова дейност. Срещите и разговорите ви, Везни, са така добре подготвени, че остава само да оберете плодовете на труда си от миналата седмица. На две от тях постигате повече от очакваното. Това, което най ви плаши, е безпаричието, но сте на път да решите този проблем. Само че като се видите с пари, намалете харчовете си.

Скорпион

Нещо недовършено или отлагано досега в работата ще трябва да се свърши бързо днес и ще го поемете вие. Бъдете дипломатични и работете в посоката, в която шефът ви отдавна настоява. Това ще ви донесе и признание, и пари. След обяд не си давайте много зор. Много от нещата не зависят от вас, на което му е дошло времето да се развали, ще се развали, ще има неща, които ще се провалят, но не се товарете с вина. Нямате такава. Просто нещата се случват.

Стрелец

Помагате на близки, съседи и приятели, а те ви се отплащат с пари или с услуги, които са много важни за вас. Много е възможно от благодарност да ви поканят на места, където не сте били, а ви се иска да разгледате. Отхвърлете повече от работата, която сте планували, защото през следващите дни ще имате наситена програма. Днес ще ви търсят много от колегите ви за съвет, това ще разпокъса времето ви, но не се дразнете и не давайте ухо на излишни приказки.

Козирог

Всички, които имат обществени ангажименти или дейността им е свързана с публична изява, днес ще имат успехи. Заради направеното името ви ще се наложи, ще се чува често и няма да имате нужда от реклама. Ако се налага да пътувате, тръгнете днес. Понеделникът също е ден за търсене и намиране на спонсори, съмишленици, кредитори. Вечерта ще имате неочаквана среща, вероятно ще изслушвате изповеди, някои от които болезнено ще ви засегнат.

Водолей

Случват се неща, които налагат да предприемете пътувания, макар че не сте подготвени за тях или не сте ги планирали точно сега. Ще ви се стоварят няколко покани и ще ви принудят да пренастройвате програмата си. Постарайте се да отговорите на поканите, макар че няма да имате възможност да отидете навсякъде. Отървете се от досадници. Постарайте се да ограничите ангажиментите си към чужди хора, защото работите ви ще изостават все повече.

Риби

В днешния понеделник ще работите много, ще се доказвате убедително и така ще продължи цялата седмица. Колегите ви ще ви разбират, в дома ще ви съчувстват заради натоварването и дори ще се опитат да ви отменят в някои общи задължения. Това ще помогне на някои от вас да решат семейни проблеми. Вие сте с много силна интуиция и това налага да се разбирате с другите. На самите вас ще ви бъде по-лесно, ако се съобразявате с някои неща.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари