петък, 18 авг 2017 г. 13:19 ч.

Престижна мисия

Мисис България Мариана Маринова стяга куфарите за Африка

Blife.bg

Мисис България Мариана Маринова стяга куфарите за Африка

Следващата седмица носителката на титла Мисис България Мариана Маринова заминава за Дърбан- Африка, където ще се проведе световния конкурс Мисис Вселена.

Мариана Маринова е част от организацията на световния форум от 8 години. Всяка година в разгара на лятото се провежда един от най- престижните международни конкурси за омъжени дами. Нашата Миска е координатор и отговаря за всички носителки на корони от Латиноамериканските държави, а във финалната вечер е и член на престижното жури.

В конкурса тази година участват 74 дами от цял свят , а общата кауза която ги обединява е и темата на форума Не на Насилието . Мисис България е и посланик на международната кампания QWS , която води началото си от този конкурс

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари