сряда, 23 авг 2017 г. 10:28 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 23 август

Blife.bg

Хороскоп за 23 август

Успешен ден!

ОВЕН

Капризни сте

 

Намесата от трети лица в плановете ви е причина днес да се чувствате недоволни и капризни. Приемете това като възможност да разместите плановете си, въпреки че се налага да се съобразите с чуждото мнение. Не е изключено да ви изпратят в неочаквана командировка в страната. Пътуването ще ви донесе добри емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Интересна среща

 

В сряда е нужно да сте малко по-внимателни с разходите, които извършвате. Напоследък станахте прекалено щедри в желанието си да си позволявате различни удоволствия и екстри. В личен план това е един доста приятен ден. Необвързаните имат възможност да срещнат интересен човек тази вечер, ако са навън.

 

БЛИЗНАЦИ

Приходи

 

Днес можете да разчитате на целия свой опит, който сте натрупали до този момент. Използвайте го, ако ви се наложи при разрешаване на въпроси и проблеми. Не се притеснявайте да спорите с деловите партньори. Днес вашата гледна точка има резон и трябва да бъде чута. Очаквайте приходи привечер.

 

РАК

Заемете се сериозно

 

Не прекалявайте с претенциите си днес. Налага се да започнете нещо за втори път, след като сте го отхвърлили преди няколко седмици и сте го оставили недовършено. Денят изисква да не бягате от отговорност, а да поемете сериозно кормилото на живота си. Очаквайте подкрепа от страна на приятелите и близките.

 

ЛЪВ

Пари

 

В сряда можете да разчитате на късмета си. Имате нужда някой да похвали усилията ви да отчете постиженията. При голяма част от вас днес признанията идват под формата на допълнителни възнаграждения и бонуси. Не бъдете скромни, чрез труда си сте заслужили тези награди. Чакат ви пари.

 

ДЕВА

Ново начало

 

Опитайте да промените нещо в живота си. Обгърнете се с нови мисли, идеи и желания. Загърбете старите надежди, за които вече няма шанс. Прегърнете новите. Това е ден, в който трябва да обновите себе си и своя поглед върху живота, който водите. Не позволявайте миналото да ви дърпа назад.

 

ВЕЗНИ

Не хабете сили

 

В сряда сте лениви и не ви се върши каквото и да е било важно нещо. Вътрешно знаете, че няма да го свършите добре. Затова и не подемайте никакви инициативи. Оставете се на течението. Премислете миналото, начертайте бъдещето. Една идея, която ще ви щукне вечерта, може да ви реализира в блестяща светлина пред обществото.

 

СКОРПИОН

Не говорете за пари

 

Бъдете особено внимателни, ако днес ви се налага да водите преговори, касаещи вашето бъдещо заплащане. Не уговаряйте конкретни суми пари, защото сериозно ще навредите на благосъстоянието си. Днес наблюдавайте хората отстрани. Ще познаете недоброжелателите, които искат да ви измамят или използват по един или друг начин.

 

СТРЕЛЕЦ

Промяна

 

Обърнете по-голямо внимание на работата си. На маниера, с който вършите задълженията си. Помислете си дали работите с удоволствие, или просто ходите на работа, за да изкарате пари. Направете така, че да се чувствате удовлетворени от всичко онова, което вършите. Променете отношението си към своето делово ежедневие.

 

КОЗИРОГ

Бъдете по-контактни

 

Днес помислете малко повече върху своите житейски философии. Имате нужда да обърнете внимание на личностното си развитие, на начина, по който общувате с хората около себе си. Това е прекрасен ден за духовни и интелектуални занимания. Повярвайте в доброто и то ще ви се случи. Бъдете по-контактни.

 

ВОДОЛЕЙ

Пуснете се по течението

 

Това че сте се затворили вътре в себе си, днес е съвсем нормално и предвидимо. Имате нужда от уединение и усамотение, за да премислите някои аспекти от своя живот. Избягвайте да правите разходи и покупки, за да задоволите някои свои капризи. Изживейте деня си неактивно, а пускайки се по течението.

 

РИБИ

Приятна среща

 

В сряда обръщате огромно внимание на детайлите в деловия си живот. Искате да изкусурите всяка една подробност. Прегледайте документацията си. Уверете се, че не сте допуснали важни грешки в последните договори, които сте подписали. Вечерта се отдайте на приятна среща с колеги, по време на която да не говорите само за работа.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари