събота, 9 сеп 2017 г. 11:09 ч.

Безочие

Личният кмет на Цветан Цветанов - Иван Тотев с мярка за неотклонение се плицика голичък на тузарски остров (Снимки)

Blife.bg

Личният кмет на Цветан Цветанов - Иван Тотев с мярка за неотклонение се плицика голичък на тузарски остров (Снимки)

Довереникът на Цветан Цветанов и негов личен кмет, кметът на Пловдив Иван Тотев, почива на луксозния остров Амулянѝ в Гърция

Малък остров в Северна Гърция, част от Демристотел, област Централна Македония с 542 жители. И там съвсем не е евтино. В това няма лошо, ако не ставаше в дните,  когато специализираното звено „Антикорупция“ предаде на съд кмета на Община Пловдив… за далаверите под чадъра на Цв.Цв.

Според събраните доказателства Иван Тотев е нарушил служебните си задължения по повод изграждане на „Зоокът” – гр. Пловдив, като процедурата е проведена като пряко договаряне с изпълнителя „Запрянови 03“ ООД в нарушение на Закона за обществените поръчки. Освен това тази процедура е проведена и без да е одобрен идеен инвестиционен проект към момента на откриването й и не е била одобрена количествено – стойностна сметка за проекта. Не е бил изготвен комплексен доклад за оценка на съответствието на инвестиционния проект със съществуващите изисквания на строежите и не е било издадено разрешение за строеж. Тези изисквания на закона не са били изпълнени и към момента на сключване на договора за строителство на „Зоокът“ – Пловдив с изпълнителя – „Запрянови 03” ООД. Това Иван Тотев е сторил с цел да набави облага за търговското дружество в размер на 689 869.70 лв. В този размер е и щетата за община Пловдив.

Иван Тотев е с мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 000 лева.

Тук е ключовият момент  - няма лошо да отмаряш на топло, дори и да се готвиш да влезеш на топло, но дали Борисов не се е разбрал с друг виден пловдивчанин с подобно цветуща фамилия, като Цацаров, с това да стресне цветановизма? Още повече, след след като пробута протежето си Белемезов в МВР за парламентарен секретар, за което само АФЕРАинформира.

След като Иван Тотев се появи с анцунг преди 6 години  в нощта на изборите за нов кмет, сега може да го видите по бански във времето, в което вече е с повдигнато обвинение. С него на снимката е брат му.

Afera.bg

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари