събота, 9 сеп 2017 г. 20:47 ч.

Купон за приятели

Семейство Чачови и с църковен брак

Blife.bg

Семейство Чачови и с църковен брак

След стилното тържество в тесен кръг, на което Grandma Universe Дони Василева и кмета на Стрелча - Стойно Чачов станаха семейство Чачови, днес те събраха в София приятели на шумен купон.

С пълната пълната подкрепа, инициатива и съдействие на кумовете Вероник и Фил Филипов Чачови събраха приятели на двете семейства, за вдигнат тост за Дони и Стойно.

Вероник и Фил отново прелетяха Океана, за да подготвят и подаръци за всеки гост. Приятели от политическия, дипломатически, бизнес и светски елит, както и представители на шоу бизнеса се събраха да поздравят младоженците и техните кумове.

Семейство Чачови избраха български дизайнери за тази специална вечер.

Дони се довери на Диди Демерджиева,  а младоженецът избра стила на "Агресия". Всички изпълнители от родната сцена, за които Дони е писала текстове, се присъединиха към тържеството, за да превърнат вечерта в незабравим концерт. Нелеката задача на водещ се падна на фолк звездата Нелина.

Датата 09.09 е съобразена изцяло с кумовете, които живеят в Америка, и са най-важната част от тази вечер.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари