сряда, 13 сеп 2017 г. 09:31 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 13 септември

Blife.bg

Хороскоп за 13 септември

Успешен ден

ОВЕН

Ведър ден

Днес говорите открито и не си правите сметка какво и пред кого казвате. Възможно е да попаднете на недоброжелатели, търсещи начин да извлекат важна информация от вас. Веднага сменете темата и избягайте от клопката. Като цяло, денят е ведър, слънчев и спокоен. Можете да му се насладите изцяло.

ТЕЛЕЦ

Уговаряте сделка

Денят е благоприятен. Ще бъдете зарадвани от добри новини в личен и професионален план. Сряда носи доста позитивни вибрации, стига да не проявявате агресия и да не търсите хора, с които да се заяждате неправомерно. Бъдете открити и отворени при провеждане на разговори. Можете да уговорите важна сделка.

БЛИЗНАЦИ

Заздравете финансите

Можете лесно да преодолеете чувството за потиснатост, което ви пронизва тази сутрин. Обърнете внимание на хората, които ви правят щастливи. На работното място днес се иска пълна мобилизация и адекватно отношение. Активирайте силите си и ще видите, че сами можете да заздравите финансовото си състояние.

РАК

Действайте по план

Днес се радвате на добро настроение и с усмивка ще постигате всички свои цели. Денят обещава да бъде повече от прекрасен, стига предварително да планирате онова, което трябва да свършите. Очаквайте предложения отстрана на ръководителите. Можете да ги приемете, без да мислите. За ваше добро са.

ЛЪВ

Ще подпишете договор

Успехите ви днес ще са основани на вашата лична отговорност и желание да се заемете с ангажиментите си. Не очаквайте никой да ви подаде ръка или да свърши задачите вместо вас. В сферата на разговорите и бизнеса ще имате големи успехи, особено при уговаряне на договор, който е добре да подпишете най-късно днес.

ДЕВА

Вие си го правите

В сряда сте нервни и недоволни, защото някой не ви е обърнал нужното внимание или не ви е обещал сума, която тайно сте мечтали да получите. За жалост, няма как да прикриете негативните си емоции и с подобно излъчване само настройвате и другите хора срещу себе си. Напрежението поражда напрежение.

ВЕЗНИ

Бягайте от спречквания

Прекалено прибързани, днес искате всичко да се случва моментално, на секундата. Невинаги обаче това е възможно. Ще провалите сами прекрасния ден, като търсите причина да се заяждате с хората около себе си. Избягвайте негативните контакти и ако трябва, работете самостоятелно и изолирано, за да не се скарате с някого.

СКОРПИОН

Помислете си добре

В сряда вие сте активни, но действията ви сякаш са лишени от здрав разсъдък и са основани единствено и само на основата на емоция и желание да успеете на всяка цена. Обмислете много добре новото начало, което искате да поставите точно сега. Може би не е дошъл моментът да променяте нещо в живота си.

СТРЕЛЕЦ

Позитивна енергия

В деловите си дейности днес ще постигнете гарантиран успех. Това е прекрасен ден за улавяне на нови контакти, за започване на промени или стабилизация на вече започнатото. Усвоявате благотворната енергия, която звездите ви пращат в този момент. Обърнете повече внимание на целите си. Можете много. Покажете го.

КОЗИРОГ

Пробвайте по-деликатно

Можете да стартирате преговори, които ще се окажат доста по-благоприятни, ако ги водите спокойно и без излишна нервност. Не забравяйте, че ако демонстрирате прекомерно лидерските си качества, ще настроите колегите си срещу вас. Изгубите ли тяхната подкрепа, ще се чувствате изоставени и самотни на работното място.

ВОДОЛЕЙ

Не си давайте много зор

Претоварени в служебен план, днес сте на път да поставите ненадейно ново начало, което дори не сте имали възможността и времето да премислите напълно. Сами ще си наредите на пътя трудности, от които нямате нужда. Денят е доста позитивен. Пробвайте се да усвоите тази положителна енергия и не се претоварвайте с излишни дейности.

РИБИ

Колегите ще ви хвърлят едно рамо

В сряда имате много работа и въпреки физическата умора, която чувствате, ще се справите блестящо с всяка една задача. Работете в сътрудничество с колегите си. Те ще ви помагат и подкрепят, а и ще ви дават хъс да се борите с трудностите. С личния живот проблеми няма да имате.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари