събота, 23 сеп 2017 г. 09:18 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за събота и неделя

Blife.bg

Хороскоп за събота и неделя

Спокойни почивни дни!

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Труден финал на седмицата, трупат се финансови и делови проблеми. Ще ги решите, обсъдете вариантите с колеги, бизнес партньори или близки, те също се притесняват как ще излезете от положението. Овните ще уговорят стъпките и ще упорстват докато превърнат пречките в стълбица към успеха си. Някои приключват неравностойни съюзи, цялото им време и внимание са за любими.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През уикенда като Раците бъдете по-сговорчиви и отстъпчиви с околни, иначе като Близнаци може да си създадете усложнения. Телците намират подкрепа за идеите си от Скорпиони, ако могат – да им съдействат на свой ред. Каквото свършите по деловия си план, важно е, във вторник тези въпроси ще водят до нов спор. Пазете се от клюки, и най-малка ваша непоследователност крие яд.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напоследък е редно да залагате повече на сътрудничество с обкръжението си. Раци и Телци също ви подтикват да избягвате спорове и да не дразните други с амбициите си. Близнаците подготвят сериозни изяви, не пестят време и усилия. Ако имате и малко колебание за начинания, изчакайте друг шанс. Влюбените да не настояват за признания и обвързване, иначе ще се вкарат в затруднение.

РАК (21.06 – 21.07)
В събота и неделя вие и Телци трябва да бъдете по-гъвкави с околните, а и Близнаци съветвайте да не ги настройват срещу идеите си. Раците имат високи амбиции, ала освен да търсят шансове за изява и печалби, да подготвят добре делата си за близко бъдеще. Бъдете реалисти, в редица случаи е по-разумно да не прибързвате с инициативи и връзки, иначе може да повторите стари грешки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав финал на седмицата, деловите ви усилия носят постъпления, признание. Вярно, част от Лъвовете са наясно, че редица техни инициативи са изчерпани и трябва да променят стратегията си. Общувате с влиятелни и компетентни хора, ще ви подкрепят и пак ще упорствате за кариера и печалби. Ала в личен план е доста вероятно приятелски или любовни връзки да тръгнат към приключване поради вашето лично нехайство.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази събота и неделя вие и Везни се натъквате на неясноти в деловата сфера, а професионалните ви амбиции са големи. Сега Девите се мерят по Стрелци и трябва да се признае: екипът им има полза от проявените умения. Преценете кога да сложите точка на работата и да се отдадете на отдих, имате нужда от възстановяване, общуване. Ще се мъчите да преодолеете проблеми в любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес и утре вие и Деви имате да изяснявате куп професионални, финансови и партньорски въпроси, някои се изкушават да се връщат към стари планове. По-разумно е Везните да си дадат отдих, после ще видят нещата в нова светлина, ще им хрумнат по-уместни решения. Общуването с по-млади хора ви зарежда с оптимизъм, деца чакат да ги поглезите. Влюбените да не бързат с обвързване.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За уикенда имате напрегната делова програма, гоните изява и по-високи печалби, ще окуражавате и близки Телци. Със Стрелци партньорството може да бъде и още по-печелившо. Скорпионите предчувстват риска, ще си намерят влиятелни покровители, а с добрите резултати отношенията ще укрепнат. В любовта се борите за щастието си, радвате, подкрепяте изяви на половинката.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В събота и неделя си поставяте високи делови цели, амбициозни Лъвове ще вдигнат още летвата. Стрелците ще правят добри тандеми и със Скорпионите, проблемите в работата им постепенно се изясняват. Колкото по-простички решения предложите за по-нататъшна дейност, толкова по-ефективни са, носят ви шанс.  Не налагайте мнение, а се стремете към равностойна любовна връзка с новия партньор.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
До четвъртък действате по-бавно, но много резултатно по задачите си, а ваши близки няма как да не зачетат приноса ви в работата и дома. Козирозите да не се преуморяват, поемат доста ангажименти и към познати, роднини. Сега е добре да потърсите компетентни съвети, да проверите дали помощниците ви заслужават пълното ви доверие. Подреждате лични неща с житейска мъдрост.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През уикенда сте подвластни на делово напрежение, вероятно ще анализирате някои трудности и ще се разделите с хора и амбиции, които не допринасят за професионалната ви изява. Водолеите имат разни умения и дарби, може да заложат на сериозни промени в работата, с труд ще постигат завиден резултат. Отделете време за най-обичани, били са с вас в трудни мигове, нека се радват.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав уикенд, макар че се трябва да се нагърбите и с услуги за колеги, познати и близки, не само със своята работа. Рибите са добросърдечни и ще помагат с такт, но ако кроят планове за нови начинания – да ги обсъждат главно с пряко ангажираните с идеята. Иначе начинанията се разводняват и протакат, може да се ощетите. В личната сфера уреждате важни неща, някои се обвързват трайно.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари