понеделник, 25 сеп 2017 г. 14:00 ч.

Парад на красотата

Данъчна инспекторка и танцьорка напират за Мисис България

Blife.bg

Данъчна инспекторка и танцьорка напират за Мисис България

Ясни са част от финалистките за Мисис България

Вече са известни част от финалистките за Националния конкурс Мисис България 2017

Сред тях има лекарки, адвокатки, данъчна инспекторка, танцьорки, актриси, фризьорки и разбира се домакини и майки. Желание за участие в конкурса има дама с 5 деца, както и момичета които са сключили брак само преди месец.

Организаторите са категорични, че,  за да станеш мисис България не са необходими моделски мерки, важно е да си олицетворение на съвременната жена. Да можеш да носиш много дини под една мищница- да поемаш професионални ангажименти, да гледаш семейството си и да се грижиш за външния си вид. Финалът на конкурса ще се проведе на 27 октомври. финалистките ще бъдат представени на 1 октомври, а до тогава желаещите могат да продължат да изпращат своите кандидатури на мейл missisbg@abv.bg . Победителките ще представят страната ни на едни от най- предтижните конкурси по света Мисис Вселена , Мисис Европа и Мисис Земя .

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари