четвъртък, 28 сеп 2017 г. 10:27 ч.

Пред бой

БРУТАЛНО ВИДЕО! Отварачката размаза Мегз с речник на мутреса: Много ти знае човчето! Марш от тук, гнус такава, ще ти обърна каскета!

Blife.bg

БРУТАЛНО ВИДЕО! Отварачката размаза Мегз с речник на мутреса: Много ти знае човчето! Марш от тук, гнус такава, ще ти обърна каскета!

Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами от няколко дни не могат да крият непоносимостта си една към друга и се заяждат.

Новата мисия на съквартирантите се превърна в истинска битка, която се размина на косъм от физическа саморазправа.

 

Тази седмица участниците влизат в казармата. Групирани в два отряда те трябва да пазят "Нови хан" от ядрена атака на Северна Корея. Част от съквартирантите обаче имат сключени договори за процедури през деня. Биг брадър ги запита искат ли да ги използват, като обясни, че ако пожелаят, то останалите ще ги чакат под дъжда навън в поза "мирно". Енджи без да се замисля отказа всички ангажименти, но Мегз заяви, че иска да говори по телефона, както е по договор. Дизайнерката се забави стабилно с разговора и липсва повече от 40 минути. Това вбеси висящите под дъжда съквартиранти.

 

Първи вълната на недоволство яхна Цуни. "Е това е дънак, защото се дъни. Нас ни гърчат, а тя отива да си говори по телефона. Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел", поде той. Малко по късно Мегз се завърна при останалите, но още от вратата бе подхваната от най-големия си враг в лицето не певицата Мария, която започна да мрънка. Дизайнерката не й остана длъжна и се защити.

 

"Като ми репликираш още веднъж, ще ти обърна каскета. Не ми говори ти казвам. Не искам диалог с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш поне 4 клипа как плачеш", заплаши я Мария. "Обърни го още 10 пъти, ако искаш. Прави каквото искаш и не се занимавай с мен", отвърна Мегз. "Нахалница", през зъби изсъска певицата. "Ти си нахалница", веднага се обади Мегз. "Абе, внимавай как ми говориш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава", вбеси се Мария. "Абе марш от тука, няма да ми влизаш в пространството. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега защо не плачкаш. Много ти знае човчето", поде Мария. Мегз не й остана длъжна в заплахите и заканите. Напрежението нарасна зверски и двете се заканиха да се разправят навън.


BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ели - 15:45, 28 сеп

    МАРА-ПЛАШИЛОТО

  • Любо - 15:43, 28 сеп

    Мара е изключително грозна,проста и брутална жена.Тя е голяма комплексарка.Та нали и двамата и мъже я изгониха,като непотребна твар и сега беснее.

Напиши коментар

Коментари