сряда, 4 окт 2017 г. 09:07 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 4 октомври

Blife.bg

Хороскоп за 4 октомври

Успешен ден!

ОВЕН
Днес Овните трябва да се съобразяват с всички обстоятелства около себе си. Бъдете внимателни при контакти в службата и на други места, като се стремите да не пропускате нещо от плановете за деня и да не закъснявате. В дома си ще се насладите на уютна атмосфера с много смях.

ТЕЛЕЦ
Действията на Телците в сряда се характеризират като недостатъчно обмислени и прибързани. Сега можете да решавате само за момента проблеми и да не правите опити да действате по въпроси в дългосрочен план. Мнозина ще помагат на приятели, което ще ви се върне в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ
Тъжни и затворени са днес Близаците поради проблеми, които са очаквали, че ще решат безпрепятствено, но се оказва, че това засега е невъзможно. Факторите говорят и за неточна преценка. Някои ще постигнат разбирателство в бизнес делата. Други ще празнуват с приятели.

РАК
Сряда е благоприятна за вас, въпреки че ще имате неприятни изненади за предварително уговорени срещи, които или няма да се състоят, или ще останете разочаровани от провеждането им. За мнозина от вас те имат финансов характер и очаквате да получите неочаквани пари.

ЛЪВ
Действате решително и някои хора трябва по неволя да се съгласят с вас, колкото и да не им се иска. Предимството ви е очевидно, но е задължително да сте много внимателни, тъй като ще се възползват от вашето благородство, за да ви измамят. Внимавайте на кого се доверявате!

ДЕВА
Успокойте мисли и чувства, дори ако трябва насила да го постигнете. Душевният дисбаланс е широко отворена врата за люде с нечисти намерения, на които сега лесно можете да станете жертва. Подкрепете действията си и не бързайте, преценявайте информацията.

ВЕЗНИ
Любов, пътуване, придобивки и контакти са активните занимания на Везните. Започвате деня с освободено съзнание, настроени сте за любов, но това не значи, че трябва да постъпвате лекомислено в нелепи ситуации. Такива могат да се случат при пътуване, но завършват благополучно.

СКОРПИОН
Сряда е много интересен ден за Скорпионите и ще има доста различаващи се една от друга прояви. За едни денят се свързва с някакво откритие, за други той носи ценна информация, която води до преценка на действията. Доверете се на интуицията си. Шанс в хазартни игри.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е важна и сега вие ще бъдете много активни, извършвайки доста работа. За някои денят е за пътуване по делови въпроси. Наситени са контактите ви днес, а мнозина ще подпишат делови договор, който е доста печеливш. Необходимо е да се концентрирате по предстоящите дела. Днес при хората, заети със строителство, ще има леки спънки поради объркан ваш проект.

КОЗИРОГ
Много от Козирозите имат твърдо намерение днес да поискат от работодателите си повишаване на заплащането си и вероятността за успешни преговори е налице, ще постигнете частично намеренията си. Засега оставете на заден план това намерение. Погрижете се за здравето си, приемайте повече витамини, за да защитите организма си от грипните вируси.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е превъзходен работен ден за артисти, писатели и журналисти, които не без основание ще се гордеят от извършеното. Днес не се ангажирайте с важни срещи, защото е възможно обективни причини да възпрепятстват осъществяването им. Бъдете бдителни, не проявявайте лекомислието да се доверявате на хора, които не са от приятелското ви обкръжение!

РИБИ
На Рибите днес е забранено да се занимават с парични дела, а трябва да бъдете и много внимателни за евентуална кражба или загуба на пари поради разсеяност. Някои ще получат съобщение за работа, не бива да го пропускате. Очаквайте изненади и вести от чужбина, свързани с придобивки. Ще присъствате на някакво тържество, не прекалявайте с алкохола, ще се изложите!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари