четвъртък, 5 окт 2017 г. 13:56 ч.

Боец за правда

Джулиана Гани обави война на Ваня Щерева: За мен тя умря!

Blife.bg

Джулиана Гани обави война на Ваня Щерева: За мен тя умря!

Изглежда, че от влизането си в Къщата Джулиана Гани се стреми да поддържа хармонични и спокойни взаимоотношения със Съквартирантите. Миналата вечер обаче тя официално спря да бяга от конфликтите и влиза в остър сблъсък с Ваня Щерева след Мисията "Съквартирантски войни".

Джулиана Гани се вбеси, след като заради седмична мисия бе определена от Мегз и Ваня Щерева като най-тъпата и най-бедната съквартирантка. Русата силиконка направо изтрещя след тези квалификации. Тя започна да крещи и да реже с ножица подарена й от Ваня рокля.

"Ванче, това правя с твоите кирливи подаръци. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкова защитавах Ваня, като казваха, че е лицемерка. Всичко ще й срежа. Моите родители толкова са правили, за да имаме някакво състояние, а те каква ме изкараха", каза Гани, докато режеше подарена й от Ваня рокля. В начинанието й асистираше дупнишката Мадона Сашка Васева, която я надъхваше: "Давай, да, покажи й"/ "За мен Ваня умря, тя е едно разочарование", каза пък блондинката по време на номинациите си.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари