четвъртък, 5 окт 2017 г. 16:06 ч.

Юлиян Вергов очарова феновете си с музика

Blife.bg

Юлиян Вергов очарова феновете си с музика

Страстно хоби

Освен екстремните спортове, с които любимецът на няколко поколения разтоварва след  работа, от известно време той се отдава и на музиката, която напълно е завладяла емоциите му. Това сподели с феновете си самият актьор във Фейсбук преди броени дни. Той знае, че за да задържи интереса на феновете си за дълго, не е достатъчно да бъде обикновен творец, а трябва да надгражда личността непрекъснато.

Юлиан Вергов е известен с участието си в редица телевизионни и кино продукции, най-новите заглавия сред които са "Маймуна", "Христо", "Докато Ая спеше", „Стъклен дом“, „Откраднат живот“, „Революция Z“. Играе и в множество театрални постановки в страната и чужбина като „Чайка“ от А. П. Чехов, „Хамлет“ по У. Шекспир и др.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари