петък, 6 окт 2017 г. 12:51 ч.

Става страшно

ДО БОЙ! Джулиана Гани излезе от кожата си, щеше да размаже Мегз

Blife.bg

ДО БОЙ! Джулиана Гани излезе от кожата си, щеше да размаже Мегз

Търпението на иначе супер спокойната Джулиана Гани явно се изчерпва след постоянните скандали в Къщата на ВИП Брадър, стана ясно от последния епизод на шоуто.

Миглена Каканашева с крясъци потърси сметка на Джулиана за думите й, че се е държала зле с майка си и дори е била готова да я удари при едно пътуване от София до Пловдив. Това е разказала майката на Гани преди време, която е била в колата и е станала свидетел на грозни сцени.

С истерични крясъци Мегз нападна Джулиана, която се опита със покоен тон да обясни на самозваната дизайнерка, че казва това, което е чула от собствената си майка, на която е склонна да вярва повече от колкото на шивачката.

Нервната криза на Мегз продължи до момента, в който иначе спокойната Джулиана скочи и изкрещя в лицето й:

„Не ми викай! Разбра ли, бе мухло! Разкарай се от тук. Не мога да те дишам, ти си ненормална кукувица. Ти си една психически неуравновесена жена“, избесня Джулиана.

Мегз се разплака и дълго време не спря да крещи и да занимава съквартирантите с темата, които обаче не й съчувстваха по никакъв начин. Само Дани Петров се опита да я успокои и я накара да си легне.

С поведението си в Къщата Каканашева успя да си навлече омразата на всички в шоуто. В последните номинации тя поведе класацията с цели 5 точки, но се спаси сама, заради гаф на Шеф Петров.

„Два метра съм, ако не бяхме в предаване щях да я опукам“, каза афектираната Джулиана.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари