понеделник, 13 сеп 2010 г. 11:08 ч.

Ивелина Христова

Вашият дневен хороскоп

Blife.bg

Вашият дневен хороскоп

Първият ден от седмицата и е време да вземете своята звездна насока!

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Възможна среща с човек, който не сте виждали много от отдавна. Ще имате възможност да се сближите с партньора. Но не е изключено да се окажете пред избор между работата и любовта. Сплетните и интригите зад гърба Ви може да се окажат полезни и да помогнат при разрешаването на проблем.

ТЕЛЕЦ

В отношенията с партньора се подготвят някакви изменения, но в каква насока ще бъдат, много зависи от Вас. Постарайте се, да не проявявате лекомислие и по време на откровения разговор чуйте откровените думи, идващи от самото сърце на любимия човек. Работата през този ден е на заден план.

БЛИЗНАЦИ

През целия ден на любимия човек трябва да отделяте колкото се може повече време и внимание. Вероятно е интересно запознанство, или запомняща се романтична среща. Трябва да излезете сред хората. Голямо удовлетворение ще изпитате от подготовката на събитие или празненство.

РАК

Толкова сте потопени в своя собствен свят, че любимия човек безуспешно се опитва, да Ви върне в реалността, помогнете му, и то - незабавно! Този ден е прекрасен момент, за да се навакса пропуснатото. Опитайте да си организирате съвместно извънградско пътуване. Бъдете предпазливи на път.

ЛЪВ

Ще се появи шанс да промените Вашия собствен личен живот с помощта на собствените си сили. Ако приложите усилията си в това направление, то няма да съжалявате за това. Непланирана приятна среща може да стане повратна точка във Вашата съдба. Желателно е да се съобразете с интересите на партньора.

ДЕВА

Взаимоотношенията могат да преминат на ново ниво на развитие. Удачна ще бъде романтична среща. Не придиряйте на любимия човек в петък вечер. Бъдещето е във Ваши ръце. В състояние сте да преодолеете хлада на мълчанието и да покорите сърцето на любимия човек. Не отлагайте подписването на важен документ.

ВЕЗНИ

Вероятно в началото на деня ще бъде изпълнено с романтика, но за съжаление това няма да е за толкова дълго, за колкото Ви се иска. Втората половина на деня предразполага към меланхолично настроение, което, макар че не е толкова приятно, способства за въвеждане на порядък в мислите.

СКОРПИОН

Ще се радвате на подкрепата на любимия човек и на помощ в създалата се сложна ситуация. Постарайте се да не си уреждате среща, за да не се разочаровате. През този ден не разказвайте за Вашите взаимоотношения, за да не провокирате сплетни. Потгответе се за важна среща с високопоставенна личност.

СТРЕЛЕЦ

Не се стеснявайте да изкажете на любимия човек благодарност, за проявените помощ и подкрепа. И за него ще бъде приятно, а и Вие ще си гарантирате такива отношения за по- нататък. Денят ще запомните за дълго, така че си струва да положите усили, за да бъдат спомените приятни.

КОЗИРОГ

Не трябва да купувате нищо скъпо струващо, с изключение на случай, в който въжделения предмет не е остро необходим, и то, незабавно. Времето е добро за подготовка на фундамент за нова работа, работа по регистрация на фирма или на търговска марка. През втората половина на деня са вероятни дребни сплетни.

ВОДОЛЕЙ

През този ден е възможно постъпление на парични средства от неофициален източник. Постарайте се до вечерта да не им намерите мястото. Крупни парични постъпления Ви предстоят при добра и обмислена инвестиция. Залагайте само на сигурно, дори и в любовния Ви живот. Предпазвайте се от истински.

РИБИ

Бюджетът изисква особено разумно да се отнасяте с него, и не позволява никакви волности. Може да се очакват парични постъпления. След това ще настъпи за дълго време финансов застой. Покупките, направени през този ден, може да се окажат безполезни, и затова се въздържайте от харчове.

www.ivelinahristova.com

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари