понеделник, 13 сеп 2010 г. 11:24 ч.

Ивелина Христова

Вашият любовен хороскоп

Blife.bg

Вашият любовен хороскоп

Любовта е част от дните ви, но не сте уверение в партньора. Вижте какво казват звездите по въпроса.

Вашият дневен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която ще ви завидят благородно.

ТЕЛЕЦ

На пръв поглед комбинацията между разсъдливостта и педантичността по никакъв начин не може да се разбере в лицето на вашия партньор. Истината и този път е по средата, защото колкото и трудна тази връзка не е невъзможна, тъй като сте привлечени от стриктността на избраника си.

БЛИЗНАЦИ

Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между вас и избраника ви. Сходните ви интереси, гъвкавият и съобразителен ум, както и подходът, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пъстроцветната палитра, с която може да се опишат отношенията ви.

РАК

Днес мнозина от вас ще получат заслужено признание от любимия си човек. Опитайте се да не оставяте личния си живот и потребностите си на заден план, тъй като вътрешната ви хармония ще ви прави по-силни и стабилни на всякакъв тип предизвикателства, които този ден може да ви поднесе.

ЛЪВ

Трудностите започват още в самото начало на тази интимна връзка и продължават с течение на времето, като съществува реалната опасност да се задълбочават противоречията помежду ви през този ден. Различният ви начин на живот, както и методите и разсъжденията ви са в коренно различни направления.

ДЕВА

Увлечени сте еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви. Възможностите за допълване, както са многобройни, така са и до известна степен оскъдни, поради доста различия в начина на мислене помежду ви.

ВЕЗНИ

Почти невъзможен за реализиране е съюзът между вас, поради непостоянството ви и стриктния, целенасочен партньор. Непрекъснатият двубой ще прераства в невъзможност да живеете заедно под един покрив, но нещата са напълно поправими, защото зависят изцяло от вас. Вие ръководите положението.

СКОРПИОН

Възможностите за щастливо съжителство са повече от мечтани, но истината е, че ще имате доста чести периоди, през които ще наранявате чувствата на половинката до себе си. Катаклизмите започват в мига, когато е необходимо да определите бъдещите стремежи и цели в живота си.

СТРЕЛЕЦ

Деликатната ви природа е привлечена от интелигентността и вродения финес на партньора ви. Силни усещания, адреналин и многобройни предизвикателства - словесни битки и война за личностно надмощие. Малко вероятно е да намерите достатъчно вътрешни сили, за да съхраните връзката.

КОЗИРОГ

При голямо желание и от двете страни може да се достигне до един умерен съюз, който би могъл да бъде изключително плодотворен - с професионално израстване и за двама ви. Проблемите могат евентуално да възникнат, ако вие не сте достатъчно съобразителни в материален план и ви липсва му прозорливост.

ВОДОЛЕЙ

Вълнуваща и непредсказуема е връзката между сродните по поведение и стил на действие в ежедневието между вас и партньора ви . Неспокойният ви ритъм на живот ще внася динамика в безкрайните делнични дни помежду ви, но ще ви лишава от възможността да се отдадете един на друг и да сте спокойни.

РИБИ

Партньорът ви днес ще е труден за разбиране. Той изглежда спокоен, студен, леко апатичен и може да добиете впечатление, че не ви обича, но това не значи, че не се интересува от вас. Какъв е отговорът? Всичко е представление, подвежда ви да мислите за по един начин, с който да ви заинтригува.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари