четвъртък, 26 окт 2017 г. 20:08 ч.

Парад на красотата

Меги Савова представи претендентките за титлата „Мисис България“ 2017

Blife.bg

Меги Савова представи претендентките за титлата „Мисис България“ 2017

Тези сутрин в „На кафе“ Меги Савова - организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България”, представи претендентките за титлата "Мисис България“ 2017.

Конкурсът ще се проведе на 27 октомври от 19,30 часа в комплекс „Монтесито за 19-и път.
Тази година освен четирите погласнички, носителки на титлите Мисис България, Мисис Свят Мисис Европа, ще се раздадат и още корони.

„Имеме правата на няколко световни конкурса, идеята взаимствах от китайците. Вместо всеки месец да правим конкурси за красота ще раздадем и още ленти - Мисис Мир, Мисис Трансконтинентал и т.н. Винаги участваме в конкурси с каузи и тази година се включваме в световната „Един глас #”, в защита на малтретираните жени. Участничките в конкурса ще дефилират в първия тур с тениски на каузата”, каза Меги Савова.

Сред двадесетте претендентки за короната има жени с най-различни професии – специалист маркетинг, на-к отдел в здравеопазването, служител в посолство, търговски директор и др., стана ясно от тяхното представяне.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари