понеделник, 13 ное 2017 г. 15:54 ч.

Скандални разкрития

Марто Нотариуса изнудва столични компаньонки! ГДБОП го разследва за сводничество!

Blife.bg

Марто Нотариуса изнудва столични компаньонки! ГДБОП го разследва за сводничество!

Крадецът на имоти Мартин Божанов - Нотариуса е разследван от ГДБОП за скандална схема за сводничество, пише HotArena. За съдения още през 2008 г. заради имотни измами Божанов имало данни, че продължава с тази дейност и до днес, но е разширил и престъпната си кариера със сутеньорство.

Mарто Нотариуса е създал престъпна група и сцена  чрез която рекетира столични  бръмчалки и ги шантажира да работят за него. В групата има и действащи полицаи. Кои са те плюс снимките им очаквайте скоро в HotArena. Към бандата е привлечен и наркозависимо лице, чрез който всъщност минавала схемата с шантажа над момичетата. На името на наркомана е регистриран сайт. Марто Нотариуса привиквал момичета, които ловят клиенти сред гостите на известен столичен хотел и им предлагал оферта да работят за него. Ако откажат щял да ги съсипе. Ето и как точно. В сайта на наркомана щели да излизат публикации, че момичетата са болни от СПИН. Така имиджа им ще бъде сринат. Божанов лъжел девойките, че него и бандата му е пазена от висши магистрати, полицаи както и известни лица от ъндърграунда. Кои да тези лица и как и те са измамни от Божанов очаквайте скоро.


След като получи отказ на компаньонка да работи за него Марто Нотариуса задействал машината за компромати. В сайта на наркомана се качвала "новина", че момичето е болно от СПИН. По този начин например е била изнудване столичанката Алекс Александрова. В мижавата Интернет страница която се чете само от Мартин и хората му се появила публикация, в която пише:

„Жрицата на любовта подвизаваща се под псевдонима Alice.asn в социалните мрежи Instagram и Алекс Александрова във Facebook сее венерически болести навред.  Медията ни научи от здравните служби, че същата е ХИВ позитивна и умишлено го прикрива като заразява своите клиенти, същата девойка се е специализирала в изнудване като създава фалшиви компромати в социалните мрежи ,където е известна с пошлите снимки.  Жрицата на любовта, проявява огромен интерес от това колко е харесвана от последователите й . Също е възможно и там да набира повечето си клиенти. От столични криминалисти научихме, че същата е замесена в групата на известният вече Светослав Стамов -Гембъла или познат в гей средите като "Светлана" . Опасния тандем работи не само в България ,а и в цяла Европа.  Александрова има черни печати за повечето държави членки на ЕС както и многократни арести в същите. От достоверен източник научихме, че шизофреничния тандем Александрова - Светлана са решили да изнудват бизнесмени с компрометиращи фалшиви публикации ,целящи сриване на имиджа на бизнесмените и материално облагодетелстване на тандема им. Медията ни приканва всички жертви на техните престъпления да ни потърсят за да можем да разгласяваме за тяхната дейност и сезираме органите на държавното обвинение“.

Естествено в написаното няма нищо вярно. Изнудваната  Александрова също опровергава това чрез пост във Фейсбук профила си.

„Преди ден беше публикувана статия за мен в „медия“, която очевидно е фалшива (както знаем зад всеки новинарски или клюкарски сайт винаги седи отговорно лице, зад всяка една статия, но в този дори няма обратна връзка, което говори достатъчно за достоверността на на писаното в него!

Искрено се забавлявам от този опит да се очерни името ми и то от човек, който краде от възрастни хора, изнудва млади момичета, а сега се опитва да ме вкара в капана си с евтина провокация! Лично за мен това е смешно и жалко както и според моите близки, които много добре знаят какъв човек съм аз и са зад мен във всеки един момент! Разбира се има хора, които се опитват да популяризират тази измислица, но всички знаем защо го правят, злобата им е повече и търсят къде да я излеят преди да ги е погълнала изцяло.

Аз подкрепям свободата на словото с двете си ръце, но подобни платени измислени статии целящи да опетнят личността трябва да бъдат прекратени и трябва да поемат отговорността си и да бъдат наказани както следва в Наказателния кодекс.

Аз имам медицински картон, в който пише ХИВ негативен и паспорт, в който няма нито един черен печат, въпреки, че това се твърди във въпросната новина и в последствие това се счита за „новина“ и в следствие на това се счита за клевета. Цитирам член от Наказателния кодекс.

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28/82 г. и бр. 10 от 1993 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с лишаване от свобода до една година или с глоба до пет хиляди лева, както и с обществено порицание.
(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.

Не съм единствената пострадала от въпросния мъж, всеки претърпял подобно деяние над авторитета си, нека не се страхува и да потърси правата си“, пише жертвата на Марто Божанов.

Същият е разследван от МВР за стотици имотни измами. Има и присъда за измами с имоти. Това обаче продължавал да прави и до днешна дата. Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата, но все още е на свобода, макар срещу него да се водят рекордните 17 дела. В схемата на Мартин Божанов – Нотариуса участват и двама съдии и няколко прокурори, като един от обвинителите е заснет неколкократно в заведение в близост до Румънското посолство, собственост на имотния измамник. Имената на прокурорите и съдиите, участващи в престъпните схеми на Мартин Нотариуса са засекретени. Отговорник за контактите с магистрати в бандата на Мартин Нотариуса е дясната му ръка Ники Прасето.

Освен с престъпленията си Мартин е известен и с левите си наклонности. Наскоро той е забил нежния певец Джордажо! Това разкрива бившото гадже на Марто Нотариуса, която ги е хванала на калъп и избягала ужасена от гледката. Съвсем логично след това момичето разкарало измамника. В момента двамата влюбени са на романтична почивка в Гърция.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари