вторник, 14 сеп 2010 г. 10:48 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп за деня

Blife.bg

Любовен хороскоп за деня

Ден - вторник, звезди - на мястото си, бъдеще - неясно...

Вашият дневен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Денят може да ви доведе до окончателен разрив. Освен това развалените отношения може да доведат впоследствие до разбирателство, след упорит спор. Тези, които не са в брачни отношения, съдбата може да им подари сериозен партньор за създаване на връзка и дълготрайна и романтична любов.

ТЕЛЕЦ

Най- добре е да прекарате този ден в дома си и с любимия човек, в гледане на телевизия. Особено възприемчиви ще бъдете към научно-популярните предавания, защото имате нужда да научите нещо ново и полезно. Това обаче може да породи в главите ви цял облак от въпроси от типа"това ли искам да правя"

БЛИЗНАЦИ

Дошло е време за разплата със старото. Някакви призраци на миналото Ви пречат да се наслаждавате на днешния ден и се опитват да Ви скарат с Вашата половинка. С тях трябва съвсем сериозно да се процедира, като им се обясни, че имате друг живот, в който за тях съвсем няма място.

РАК

Не се стеснявайте да кажете на Вашия любим човек за това, което не Ви харесва. Да се помирявате с някакви негови недостатъци дълго време, за Вас просто няма да бъде възможно. Може би малко ще ги минимализирате? Днешният ден е напълно подходящ за обсъждане на подобни въпроси.

ЛЪВ

През този ден няма да имате липса на поклонници, впрочем - както винаги. Със своя оптимизъм, жизнерадост и ентусиазъм, Вие привличате хората към себе си. С Вас винаги в интересно. Открити сте за нови срещи, запознанства, отношения и днес няма да ви е трудно да създадете нов контакт.

ДЕВА

За Вас днес не е проблем да започнете нова любовна връзка, но виж, да я запазите , не винаги Ви се отдава. Както за всичко друго, така и за любовта бързо прегаряте. Омръзва Ви, престава да Ви интересува и това значи, че идва време за край. И каква всъщност би била някаква любов без да ви е интересна.

ВЕЗНИ

Денят ще донесе множество нови приятели и романтични връзки. Но едва ли болшинството от тези отношения ще продължат. Дружеските отношения може да преминат в любовни, а любовните - в дружески. Ще Ви бъде интересно с партньорите. Често ще бъдете на пикници, вечерни сбирки, като продължение на отношенията

СКОРПИОН

Възможно е именно такъв партньор да е нужен на мечтателя, каквито сте. Той да ви научи да бъдете практични, добри стопани, икономични. Неговите знания и опит, в комплект с Вашата любов и доброта, ще помогнат за създаване на прекрасен съюз, който може да просъществува доста дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Една тема за двойките, която може да зазвучи във Вашия живот, това е темата за тайните връзки. Ситуацията може да се окаже такава, че да не можете да афиширате своите отношения с любимия човек, поради наличието на постоянен партньор или брак. Не е изключено обектът на Вашата любов да не е свободен.

КОЗИРОГ

Срещите ви трябва да останат в тайна. Вие няма да сте заедно пред хората, отношенията Ви ще бъдат покрити от гриф „строго секретно", но тези отношения ще са за Вас изключително интересни. Възможно е точно това да се окаже основна причина за конфликтите в семейството, който неизбежно предстоят.

ВОДОЛЕЙ

Партньорът Ви ще погледне на вас с нови очи и ще започнете по нов начин да се отнасяте към вашите отношения. Вашата двойка ще премине на ниво сериозни, „възрастни" отношения, когато всеки от партньорите разбира, че всеки от вас освен права, има и задължения. Днес обаче отговорностите ви товарят.

РИБИ

Възможно е да имате пълноценно семейство без уважаване на правата на другия човек, както и е възможно да не се изпълнявате поетите ангажименти в този съюз. Ако пък вашето семейство от дълго време е на границата на раздялата, живеете заедно заради децата и правите компромиси със себе си.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари