вторник, 14 сеп 2010 г. 11:00 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Дните си минават, а любовта остава...

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Организацията на разумен баланс между приходи и разходи, ще Ви позволи да съхраните своя бюджет като цяло. Денят ще донесе подобряване на материалното положение. Родственици могат да се обърнат към Вас с молба за финансова помощ. Любим човек ще поеме отговорност за ваша лоша постъпка.

ТЕЛЕЦ

С парите не се предвиждат проблеми. Те ще се появяват регулярно и в достатъчни количества. Вероятни солидни финансови постъпления, но не носете със себе си крупни суми - пазете портфейла си и от себе си, и от злоупотреби. Ваш близък ще ви се притече на помощ в ситуация. Не сте го очаквали от него.

БЛИЗНАЦИ

Днес са вероятни регулярните парични постъпления или доходи от допълнителен източник. Няма да са много, но това е по-добре, отколкото нищо да не сте получили. Преди да поставите подписа си под делови документи, трябва отново, за последен път, да ги прочетете внимателно и концентрирано.

РАК

Стабилността на финансовото положение може да се повлияе само от открита кражба. Все- пак - бъдете наблюдателни и пазете имуществото си от неочаквани загуби. Вероятни са парични постъпления от нов източник. Ще разпознаете любовта при една среща през този ден, която ще ви даде криле.

ЛЪВ

Във финансов план нещата ще се подредят по най-добър начин - може да не се безпокоите. Пазете съдържанието на портмонето си, а същите покупки може да направите и в друг ден. Настроението ви днес ще е приповдигнато от една среща с човек от миналото, който ви е бил на сърце.

ДЕВА

Недостигът на средства през този ден, ще стане сериозна заплаха за Вашето добро настроение. Затова за пари да мисли само онзи, при когото въпросът с тях въобще не е на преден план. Любовният ви живот също няма да е на висота, но пък здравословното ви състояние ще е добро през този ден.

ВЕЗНИ

Днес сте амбицирани за делова изява, но това може да породи и конфликт в службата. Може да разчитате на съдействие от влиятелни приятели, макар че те няма да афишират благосклонността си. От друга страна и вие се огледайте, не е изключено да откриете нещо, което може да ви стимулира и зареди.

СКОРПИОН

Днес ще бъдете неоценим помощник за тези хора, които не могат сами да се справят в обкръжаващата ги ситуация. Без усилие ще можете да взимате решения вместо другите, макар че за това, което се отнася за Вашите лични дела, може да се откажете токова безпомощни, както и другите.

СТРЕЛЕЦ

Днес има опасност, да бъдете разбрани погрешно и реакциите Ви да се таксуват като заяждане с околните, а това, по стечение на обстоятелствата, да означава стремеж към дърпане на уши. Постарайте се, да стоите по на страна, докато създалата се ситуация се успокои.

КОЗИРОГ

Днес се стремите да подобрите финансите си, но дали не подценявате някои обстоятелства? Вие не сте склонни да се вслушвате в съветите на свои приятели, а хората са опитни специалисти и не говорят напразно. Вие сте наясно и с компетентността, и с искреността им, но не желаете да го признаете

ВОДОЛЕЙ

Стремите се да подобрите финансовото си положение, но все пак не привличайте голямо внимание към своята персона поне в службата. Там може да имате даже някакви проблеми в общуването с колеги, но като цяло професионалните ви познанства сега са източник на хубави оферти. Поканете любим човек на вечеря.

РИБИ

Започвате деня с не много ведро настроение и може да го предадете на партньора си. Някои от вас, вместо да мрънкат - нека да вземат необходимите мерки за възстановяването си. Не сте удовлетворени от изявата си, мъчи ви рутината. Опитайте се да разнообразите партньорите си с кино или друго развлечение.

www.ivelinahristova.com

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари