сряда, 6 дек 2017 г. 15:44 ч.

Висока чест

Евгени води британския Елвис в България?

Blife.bg

Евгени води британския Елвис в България?

С легендата Джес Конрад- наричан британскя Елвис.

Лордът – почетен патрон на бал на военните в Лондон.

В качеството си на патрон на коледното парти на Heritage Foundation в Лондон онзи ден, лорд Евгени Минчев бе обявен за почетен гост и специална звезда от България.

Фондацията се занимава с набиране средства за ветераните от Бомбения отряд на Великобритания и се уповава на щедростта и авторитета на десетки звезди.

Голямата  звезда Джес Конрад, наричан заради темперамента си британския Елвис Пресли обеща пред лорд Минчев да посети България при първа възможност, а Евгени даде по-конкретни параметри на това обещание, например – Руския бал през 2018.

Конрад е вече 80 годишен но това не му пречи да бъде един истински джентълмен а годините му не са оказали никакво значение на лицето и фигурата му. Освен със звездата, Евгени бе на масата и на националния герой на Англия и легенда от Бомбения отряд сър Чарлз Кларк- носител на Ордена на Британската Империя. Заради 94 годишният Кларк , близо 250-те присъстващи станаха на крака при обявяване на името му. Евгени Минчев е първият българин получил почетното звание Патрон на The Heritage foundation във Великобритания.

Минчев с героя от войните Чарлз Кларк.BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари