сряда, 15 сеп 2010 г. 11:38 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

15 септември, а какво ви чака днес освен че ще видите много първолаци по улиците. Вижте сами...

Вашият любовен хороскоп можете да видите - тук.

ОВЕН

Не пропускайте да отделите нужното време за деца, родители и партньора в любовта. Избягвайте емоционалното напрежение. С доза съобразителност ще можете успешно да приключвате с поставените ви задачи от вишестоящите. Не опитвайте да се налагате над родители и близки. Изслушвайте ги внимателно.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете последователни в действията си, защото това ще ви осигури онази сигурност както в делови, така и в материален план. Предпазвайте се от разочарования в отношенията ви с приятели, колеги и лични партньори. Опитайте се да бъдете стриктни при изпълнение на служебните си задължения.

БЛИЗНАЦИ

Сега е моментът да кажете "да" на любимия човек и вероятно мнозина от вас ще решат да започнат съвместния си живот тъкмо сега. А тези от вас, които са решили, че няма да срещнат голямата си любов (особено след преживяно силно разочарование), ще усетят как едно случайно познанство бавно ще се преобрази.

РАК

Добре е днес да осъществите контактите с вашите шефове и въобще с висшестоящите. Умувайте и обсъждайте всичко, което считате за важно и съществено. Сега е моментът да проектирате и планирате бъдещето. Успехи в бизнеса и работата. При контактите вие бъдете водещата, а не пасивната страна.

ЛЪВ

Докажете колко сте съобразителни и дипломатични. Възможни са проблеми от сърдечен характер или в груповите междуличностни отношения. За някой от вас денят ще бъде съдбовен чрез срещата (най-често ще е неочаквана) с любим човек или висшестоящ. Силно емоционален ден. Опитайте се да сдържате чувства.

ДЕВА

Днес е времето да натрупвате и акумулирате всякаква информация и въобще всичко възможно - факти, нови запознанства, идеи, които да са ви полезни в бъдеще. Трябва да сте уравновесени, спокойни и доброжелателни. Ако за нещо проумявате, че сте виновни, непременно поискайте прошка и извинение.

ВЕЗНИ

По-малко приказвайте, повече слушайте и мислете. Така всеки ще иска да ви помогне. Бъдете чувствителни към околните, но не правете дългосрочни планове, просто се отдайте на писане, телефониране, пътувайте по работа или за удоволствие. Сега е моментът за направата на първите постъпки за нещо важно.

СКОРПИОН

Днес чрез самодисциплина, постоянство и премерени думи ще можете да направите желаното от вас реалност, но не без подкрепата на началници и колеги. Опитайте се да постигнете бавен, но сигурен напредък в професионалната сфера. Ще се нуждаете от доза предпазливост и при сделки. Не се предоверявайте.

СТРЕЛЕЦ

Мислете позитивно. Днес мнозина ще разберат, че не трябва да се опитват да започват необмислени промени само защото сте се натъкнали на спънки и проблеми в процеса на досегашната си работа. Мислете по-позитивно, тъй като това ще има благоприятен ефект върху вас и в любовта. Поканете партньора на вечеря.

КОЗИРОГ

Преценявайте ходовете си. Днес подхождайте с по-голямо любопитство към заобикалящия ви свят. Здравето ви може да стане повод за известни главоболия, но всичко може да се разреши по възможно най-благоприятния за вас начин, и то само като вземете съответните мерки. Внимателно премислите личния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Превъзмогнете егоизма си, който в повечето случаи ви лишава от обективността, която ви е толкова необходима във взаимоотношенията с интимната половинка. Опитайте се да следвате стриктен режим на работа, почивка и внесете разнообразие във физическите си натоварвания. Възможна е изненада от чужбина.

РИБИ

Не бягайте от проблемите. Днес за мнозина необходимостта от промяна в начина им на живот ще измени и развитието на част от поетите от тях инициативи в професионалната сфера. Не се опитвайте да бягате от проблемите, възникнали на работното ви място. Опитайте да контролирате всичко, което пряко ви засяга.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари