четвъртък, 28 дек 2017 г. 12:22 ч.

Зловеща случка

Пиян мъж млати фенове на Дара с колан

Blife.bg

Пиян мъж млати фенове на  Дара с колан

Пиян мъж преби феновете на певицата Дара. Това се случило след концерт на певицата в Поморие.

Причината е, че почитателите й я чакали пред хотела след участието й, с надежда да се сдобият с автограф от нея. Децата се събрали пред вратата, за да я изчакат. Някои от тях се опитвали да влязат в хотела, а други кротко изчаквали появата на идола си.

Пред входа обаче стоял и помориецът, който се подразнил от шумя, който младежите вдигали и тяхното несериозно поведение. Затова нервният господин свалил колана на панталона си, сгънал го на две и започнал да налага феновете на Дара. Успял да удари няколко от тях, а другите виждайки случващото се, започнали да бягат в различни посоки.

Екшънът се разиграл в началото на декември, но за случката се разбра едва след като беше публикувано решение на Поморийския районен съд. Според него мъжът трябва да заплати 350 лева за хулиганското си поведение. Виновният господин се оправдал с това, че неправилно възприел поведението на децата и бил под влияние на алкохола, пише „Телеграф“.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари