петък, 17 сеп 2010 г. 11:07 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп за деня

Blife.bg

Любовен хороскоп за деня

Петък е! Време е за почивка. Вижте на къде ще ви насочат звездите.

ОВЕН

Опитайте се да измислите някакъв подходящ комплимент за неговите атлетични възможности. Ако искате да се спогодите с партньора си, няма съмнение, че трябва да бъдете негови последователи, а не да го водите. Само казвайте "да" на тези "първенци". Не планирайте нищо за вечерта сами.

ТЕЛЕЦ

Ако се срещате у вас, имайте някаква храна подръка, тъй като една нощ, която започне рано, може да свърши твърде късно. Партньорите ви са забележителни със своята сила и издръжливост и болките от глад се появяват много по-рано от момента, в който те ще ви пожелаят "лека нощ".

БЛИЗНАЦИ

Сигурни сте, че ще ви се обади. Успокойте се, и мъжете, и жените са обикновено агресивни и ако се опитате да бъдете в крак с всичките им дейности, ще ви изоставят изтощени и изморени твърде рано вечерта. Гледайте да се отпуснете и усамотите и ще се забавлявате по-добре.

РАК

Днес ще сте доста изморени от сериозни разговори и изясняване на отношенията помежду ви. Ще имате нужда да си легнете вечерта с книжка в ръка тогава, когато на партньора ви му се прави нещо друго. Разногласията и споровете ще са присъщи за този ден. Единомислието ще се получи в леглото, но не и днес.

ЛЪВ

Партньорът ви ще иска да прави любов, когато има импулс. Внимателен и предан, рядко правещ нещо импулсивно, ще бъде раздразнен, но въпреки всичко днес ще се намерят много възможности за чувствено щастие. В противен случай е трудно да се осъществи баланс помежду ви през този ден.

ДЕВА

Агресивни и пламенни партньори ви завладяват макар резервираността ви, но вашата сексуалност е толкова различна, че е необходима много голяма толерантност от двете страни. Те са очаровани от тактичността, сдържаността и контролируемостта ви. Вие пък харесвате екстравагантността им.

ВЕЗНИ

Помежду ви може да се развие краткотрайна привързаност. Агресивността на партньора ви може да въздейства върху стремежа към оригиналност. И двамата обичате сексуалните удоволствия, но партньора ви се опитва да отиде твърде далеч, твърде бързо. Вие сте идеалистични и може да бъдете разочаровани.

СКОРПИОН

Сексът може да бъде стимулиращ или потискащ. Това са двата начина, по които въздейства. И двамата сте склонни към активност, надарени с голяма физическа енергия, но и двамата сте независими и не се подчиняват на контрол. Дълги разговори могат да ви направят щастливи, но ревността ви тормози.

СТРЕЛЕЦ

Двамата сте малко войнствени, така че има доста конфликти в сексуалната област. Оптимизмът и доброто настроение могат да преодолеят склонността на партньора ви към съзерцание и тъга и да го доведат до жизнерадостно отношение към секса. Приятелството в спалнята може да се окаже благоприятно за връзката.

КОЗИРОГ

Партньорът ви обича да експериментира. Вие може би предпочитате един начин за съвкупление и даже за определено време неговите страсти са по-контролирани. Вие сте тези, които можете да събудите големите желания в партньора си. Ако е така, прогнозите са добри и просперитета на връзката е ваше дело.

ВОДОЛЕЙ

Взаимоотношенията ви днес ще бъдат енергични и новаторски. По всяка вероятност вие ще доминирате, тъй като партньорът ви е по-пасивен по природа, обаче той няма да се предаде, нито да приеме господството. За вас е необходим много такт, за да се справите с този високоемоционален мечтател.

РИБИ

Партньорът ви ще бъде заинтригуван от интуитивно ви поведение. Жизнерадостното му доверие ще ви измъкне от "черупката". Сексуалните ви фантазии, въведени в действие, могат да бъдат много стимулиращи. Ще имате няколко много забавни преживявания, придружени със силни емоции.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари