понеделник, 12 фев 2018 г. 14:10 ч.

Хитов спектакъл

"Емил - изповед пред олтара на живота" отново на сцената на Музикалния театър (СНИМКИ)

Blife.bg

"Емил - изповед пред олтара на живота" отново на сцената на Музикалния театър (СНИМКИ)

ЕМИЛ - ИЗПОВЕД ПРЕД ОЛТАРА НА ЖИВОТА - Една история разказана от Николай Априлов за живота и песните на гениалния български певец и композитор Емил Димитров. Представлението ще се играе на 26 март от 19 часа на сцената на Музикалния театър "Стефан Македонски". Билети на касата на театъра и сайта TEATER.BG

В спектакъла който предлага, актьорът  Николай Априлов коректно, без излишни сензации, разказва етапни моменти от детството, възхода и кариерата, трудните години и още много любопитни факти и събития от живота на Звездата. Разказът е занимателен, атрактивен, предизвикателен, но и разгърнат на философска основа. Събужда доста изводи за смисъла на живота, за избора на място под слънцето, за сложните връзки, зависимости и взаимодействия на артиста. Зрителите остават впечатлени от силно изразения темперамент на Априлов, от умелото боравене с гласа, от горещината на чувствата, от похвалното потъване в кожата на легендарния Емил.

Съществено място в спектакъла имат най-големите хитове на певеца. Съвсем естествено е огнено темпераментните и неудържимо жизнени Страцимир Павлов – пиано и Орлин Цветанов – цигулка да се пристрастят към музиката на Емил. Тази мощна музикална сила, омагьосва публиката , запазва цялата прелест на познатите песни, но едновременно с  това внася промени в тяхната постройка и особено в тяхната ритмика.

Певците Пейо Филипов, Велин Михайлов, Денислав Новев и Олга Михайлова – Динова проникват с изпълненията си в явните, но и в невидимите пластове на човешката душевност.
Емил Димитров и днес ни привлича с таланта да влиза в дълбочината на човешките преживявания  и  да стига до дъното, чрез песните си...

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари