вторник, 13 фев 2018 г. 16:37 ч.

Болни амбиции

СМЯХ! Сузанита със световна кариера и къща в САЩ

Blife.bg

СМЯХ! Сузанита със световна кариера и къща в САЩ

Сузанита умее да скандализира обществеността, но пък й личи, че много се забавлява с ефекта от поведението си през цялото време.

Всъщност точно такава е и целта на публичния образ, който умело се старае да изгради. 

 И въпреки че е едва на 15 години, Сузи, както я наричат близки и приятели, вече има солидни планове за бъдещето. Те включват къща и живот в Америка.

 Наскоро малката призна, че стремежът й е тя и семейството й да си вземат къща в Америка. „Искам да успея и да се разчуе за мен не само в България, но и по чужбина. И даже, ако е възможно, да си вземем къща в Америка. Много искам да живея в Америка“, казва русата тийн сензация. И признава, че вече има приятелки, които живеят в Щатите, така че ще й бъде доста по-лесно да се адаптира в новата среда.

Аз не искам да живея там за постоянно… А само да имам някаква къща и да си ходя на почивка там за месец, два“, отсича русокоската, цитира „Шоу“.

Сузанита разкри в аванс, че готви парче с двама много популярни изпълнители, а клипът и музиката щели да бъдат много скандални.

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари