вторник, 13 фев 2018 г. 17:31 ч.

Война в кокошарника

Пайнера отвърна на удара: Андреа е с болно въображение + още...

Blife.bg

Пайнера отвърна на удара: Андреа е с болно въображение + още...

Собственикът на "Пайнер" инж. Митко Димитров наруши мълчанието си месец, след като бившият му кадър Андреа изсипа тонове хули върхи главата му.

Гаджето на Кубрат Пулев хвърли тежки обвинения към бившия си продуцент. Андреа заяви, че хората в поп-фолка живеят в постоянен страх, а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани. Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на "Пайнер".

Според Андреа, която се раздели с музикалната компания преди три години, Димитров завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него.

"Всички наши изпълнители, с които сме се разделяли по някаква причина, е разбират нещо много елементарно - че плюеюки по фирмата, всъщност дискредитират себе си. Поднасят упреци там, където до вчера са яли. Така обиждат най-вече себе си", коментира Пайнера пред седмичник.
"Андреа - за мен това едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от небепо. Не съм чак дотам Господ Бог, че да мога да направя това, дори и да желая. Да не говорим изобщо, че не съм се интересувал от нейното развитие. През всичките години, в които сме работили, съм следвал принципа да гледам в собственото си канче, а не кой какво прави и приказва отстрани", казва за бившата си певица Димитров.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари