събота, 18 сеп 2010 г. 01:15 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп за деня

Blife.bg

Любовен хороскоп за деня

Любовта и през почивните дни остава все така важна. Вижте какво казват за нея днес звездите...

ОВЕН

Днес сте прекалено чувствителни и изпитвате някаква вина, както и ревност, че субектът на вашата любов поглежда другаде. Не се опитвате да направи сексуалните си нужди рационални. Но за партньора ви не е достатъчно, а и тези нужди съществуват. Днес се опитайте да промените стила си на поведение и облекло.

ТЕЛЕЦ

Един човек, който може да ви предостави лукс, да ви облече в кожи от глава до пети, да ви заобикаля с всички видими знаци на благосъстоянието, ще запази сърцето й завинаги. За нещастие не бива да оставате безгрижни, сигурни в себе си, защото започвате да проявявате мързел и безразличие.

БЛИЗНАЦИ

Освободете се от чувствата и настроенията си  и тъй като имате вроден консерватизъм, ще потърсите в брака много повече, отколкото в една връзка. Искате някой, който да е зависим и да стои до вас. Слабоволевите не ви привличат, обаче сте склонни да третирате любимия си човек, като своя собственност.

РАК

Емоционалните ви реакции са силни, контролът е слаб. Партньорът ви почти никога не показва привързаността си публично и въпреки че вие бихте могли да я запалите, може да се отречете от собствените си желания и да задържите силната страст толкова дълго, колкото разумът ви диктува.

ЛЪВ

Всичко е представление, някой ви подвежда да мислите за него по един начин, докато през всичкото време знае, че всичко е доста различно. Имате много качества, за които можете да бъдете обожавани. Обичате да ви се възхищават, особено определен човек. Ласкателството би ви довело близо до субекта.

 

ДЕВА

Ако решите да правите подарък на любим човек днес, не трябва да бъде практичен, а възбуждащ. Партньорът ви обича  домашните вечери и топлината на домашния уют. Ще получите жест на благодарност, което показва, че цени това, че сте положили специални усилия да го зарадвате.

 

ВЕЗНИ

През този ден, някой ще поеме позицията на втория или втората, което ще предизвика ревност и амбиция. Женените имат  проблеми в брака си предимно около техния независим дух, желание за авантюри и навика им да харчат. Те вярват, че парите са създадени, за да бъдат харчени!

СКОРПИОН

Ако вашият приятел, любовник или съпруг се прояви като по-различен днес, трябва да знаете, че той е агресивен, енергичен и неспокоен. Той се движи, той непрекъснато се блъска напред-назад. Може да бъде непрактичен и импулсивен, но същевременно е с въображение и динамичен. Сътворява ситуациите.

СТРЕЛЕЦ

Трябва да знаете, че партньорът ви в един момент той може да бъде откровен и в следващия - прикрит. Може да ви докара до лудост, но това ще ви хареса. Вие го харесвате, защото излъчва секс. Той притежава доминираща персоналност, която не се съобразява с правила и условности.

КОЗИРОГ

Трябва да бъдете искрени, защото партньорите ви имат много чувствително око за всичко фалшиво. Безопасно е да започнете разговор на интелектуална тема. Те се мислят повече за хора на ума, отколкото на чувствата и вярват, че ги уважавате, ако се доближавате до тях чрез интелигентността им. 

 

ВОДОЛЕЙ

Днес партньорите ви са готови да ви съчувстват и да ви разберат. Може да ви заведат там, където има действие и на места, където се случва нещо необичайно, в бар със специална атмосфера, по-необичаен коктейл, екскурзия, обещаваща приключения. Искат да ви предложат нещо възбуждащо.

 

РИБИ

Направете им предложение от интелектуален характер на вашите партньори. Предложете им да вземете някаква любопитна нова книга, да отидете на новооткрита  постановка, покажете, че споделяте техните интереси. Много е важно днес да не допускате закъснения, било то за среща или друго.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари