неделя, 19 сеп 2010 г. 10:26 ч.

Ивелина Христова

Любовен хороскоп за деня

Blife.bg

Любовен хороскоп за деня

Ден преди започването на новата седмица вижте какво ви вещаят звездите...

ОВЕН

Ако връзката е приключила, ще се опитате да поддържате здраво приятелство. Внимавайте! Партньоръта ви може да бъде труден приятел, защото има тенденция да е твърде критичен. Толерантен е само с хора, които не засягат неговите чувства. Той е достатъчно упорит, за да се бори за загубена кауза.

ТЕЛЕЦ

Днес имате тенденция да бъдете играчи, да финтирате и правите фалшиви пасове, за да заблудите противника. Вашият път е повече зигзагообразен и  не винаги достигате до желаната точка. Учете се от матадорите как да се държите с този бик, който се е наместил в сърцето ви.

БЛИЗНАЦИ

Ще сте като център на компания. Огледайте се за някой, който въпреки че стои тихо, изглежда напълно самоуверен. Можете да го разпознаете  по гласа, който е обикновено нисък, силен, галещ ухото или наблюдавайте реакциите на всеки при някоя шокираща случка: някаква ужасно нетактична закачка.

РАК

Може би ще мине известно време, докато уредите първата среща. Субектът на вниманието ви няма да помоли за нея. Обаче, ако го направи ще знаете, че това е, защото ви харесват. Чувствата ви са взаимни и от този флирт може да излезне една дълга връзка с хубави последствия.

 

ЛЪВ

Неговите страсти се фокусират бавно, но след като ви е видял ясно през погледа си, елате да го видите! Трудно можете да се отървете от него. Може би ще предпочетете да останете и да се забавлявате. Колкото повече се опитвате да го отблъснете, толкова по-упорит става вашият партньор.

ДЕВА

Не се опитвайте да се наложите, защото партньорът ви  няма да го позволи. В началото може да се опита да ви убеждава, ако е интелектуален тип, но в крайна сметка ще командва. Ако е по-първичен и вие проявявате упорство, ще задоволи нуждите си даже със сила, защото природата му е такава.

 

ВЕЗНИ

Обича да се радва на своите страсти и комфорт. Партньорът ви ще намали светлините, ще пусне тиха музика, ще извади шампанско или бренди. За него подготовката е важна колкото и самият акт. Огражда се с хубави неща - мебели и картини, защото иска най-доброто от всичко. На вас това ви харесва.

СКОРПИОН

Партньорът ви не трябва да се доказва, както много други , които трябва да го правят. Той притежава спокоен и студен кураж. Ако имате среща, ще прекарате чудесно. Няма да е необходимо да се правите на нещо, което не сте. Той ще ви убеди, че сте такива, каквато сте и това обича у вас- естественото.

 

СТРЕЛЕЦ

Определено вашият партньор разбира стойността на парите и иска своето благосъстояние. Вие не можете да му продавате, той трябва да купува и трябва да бъде убеден, преди да отвори кесията си. Никой не може да го отдели от парите му, освен той самият. Ще продължи да харчи разумно и сигурно.

 

КОЗИРОГ

Имате здрав разум. Вие сте конструктивни и стабилни и не се плашете от трудности в любовния живот. Пречките ви правят само по-упорити. Независимо, че изглеждате жизнени, веднъж разболели се от любовна мъка, се възстановявате бавно и дълго. От друга страна, се грижете за себе си много добре.

ВОДОЛЕЙ

Опитвате се да давате тон в живота на партньора си. Не е необходимо да му казвате какво искате, каквото и да правите - не го провокирайте . Той се ядосва бавно, но веднъж ядосан, вече е ужасен. Да прости и забрави е трудно за него. Този човек е човек на действието.

РИБИ

Ден, в който сте склонни към размисъл. За нещастие понякога не сте толкова умни, колкото мислят и един неуспех често ви води до дълбока депресия. Може да бъдете и доста ревниви. Обичате да държите в ръцете си цялата собственост, както и вашия партньор. Странни колекционери сте.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари