неделя, 19 сеп 2010 г. 10:26 ч.

Ивелина Христова

Дневният ви хороскоп

Blife.bg

Дневният ви хороскоп

Ден след ден, някакви колебания ви измъчват. Е, време е да ги разрешите!

ОВЕН

Забравяйте да проверите какво се върши зад гърба ви в буквален и виртуален смисъл. Днес намерете време и душевна топлина за себе си, а и за своите близки у дома. Следва да отделяте поне два дни в месеца за укрепване на роднинските връзки и повишаването на материалния и душевен комфорт.

 

ТЕЛЕЦ

Днес имате достатъчно време, за да се отвоювате от живота късче щастие или успех. Защото такъв род шанс като този днес се дава рядко. Направете ревизия на своите финанси и колкото можете по-трезво, но с оптимизъм помислете за своите потребности и ги задоволете. Има възможност да печелите за достоен живот.

БЛИЗНАЦИ

Личният ви партньор е събудил във вас подобно мечтателно - приповдигнато състояние, то е по-скоро сапунен мехур, който скоро ще се пукне, а на вас ще ви се наложи да чистите образувалата се локва. Ако в сегашната ви служба няма перспективи, търсете си друго място. Ще се появи нещо в тази посока.

РАК

В последно време  партньорът усложнява живота ви, но през този ден почти не се проявява. Можете да живеете и работите така, както сте свикнали. Ако имате конкретни делови проекти или житейски задачи, лесно можете да постигнете необходимия резултат. Само не започвайте нещо абсолютно ново - връзка, работа.

ЛЪВ

Днес можете да успеете и да организирате всичко. В личния живот бавничко расте степента на удовлетвореност: романтичните отношения укрепват, децата ви радват. Като отдушник и материална подкрепа за мнозина от вас служи собственото ви хоби или творчески способности. Време е за мечти.

 

ДЕВА

Държали сте или ще държите важни изпити, ще се борите с конкурентите си. Вашата педантичност и практичност през този ден се търси и цени, както никога. Днес си направете експеримент: в какво именно ви върви. В обозначената област ще ви върви през цялата друга седмица.

ВЕЗНИ

Благоприятен за вас ден: всичко се подрежда така, както искате. Можете дори да си позволите кратка почивка в чужбина или да приключите работата по благоустройството на семейното гнездо. По този повод  са възможни разногласия с домочадието, които окончателно ще се уредят вечерта.

СКОРПИОН

Не обичате да давете пари на заем. Склонни сте към преувеличения. Когато правите на някого услуга, толкова се привързвате към него, че впоследствие може да го задушате. Преди да се обърнете за помощ към някой, размислете, защото после може да съжалявате. Влюбените ще се радват на хармонични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Време е да прекаратв известно време далеч един от друг. Важно е днес да сте удовлетворени и двамата. Ако имате деца, през този ден те ще заемат цялото ви внимание със своите: училище, курсове, уроци, увлечения. Посоката на вашето внимание още повече се измества към децата и дома.

 

КОЗИРОГ

Обичайната работа се отлага или съкращава до необходимия минимум. Днес мнозина от вас ще си направят ден, посветен на здравето, рязко променяйки диетата си или отдавайки се на някакъв екстремен вид почивка. Така ще се почувствате заредени за следващи дни и ще излезнете от летаргията, в която сте.

ВОДОЛЕЙ

Който е успял, той е маркирал своя златоносен участък. През този ден ще се проявят първите трудности, свързани с това, че е време да се закрепите в своята нова позиция, в новия си статус или състояние. Като цяло, във фонов режим цялият ден е благоприятен, но развитието и успехът са по-нататък.

РИБИ

През този ден за вас е най-важно да имате до себе си надежден човек, с който отношенията ви имат официален и законен характер. Партньорът ви трябва да е с по-висок статус от вашия, с по-големи финансови и други ресурси. Ако още нямате такъв, търсете настойчиво. Този човек може да промени живота ви.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари