вторник, 27 фев 2018 г. 15:56 ч.

Профукала наследството

Жената на Елвис Пресли е разорена (Подробности)

Blife.bg

Жената на Елвис Пресли е разорена (Подробности)

Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на дългата съдебна битка с бившия си мениджър Бари Сийгъл.

Лиса Мари Пресли обяви, че е разорена в следствие на дългата съдебна битка с бившия си мениджър Бари Сийгъл.
50-годишната певица води съдебен спор с бизнесмена, когото обвинява за изчезването на богатството си. Тя го съди за нарушаване на доверието, небрежност и конструктивна измама.

Лиса е имала активи на стойност 100 милиона долара, но сега трябва да разчита на последните си 14 000 долара. Тя има и огромен дълг по кредитни карти, за който твърди, че трябва да бъде покрит от Сийгъл.

Бившият служител на Лиса продал 85% от дяла ѝ в Елвис Пресли Ентърпрайзис. Дъщерята на великия музикант имала и 500 000 долара дълг по кредитните си карти.

Певицата обвинява Сийгъл, че е поставил собствения си икономически интерес пред нейния, както и че той е закупил имение в Англия на стойност 9 милиона долара с нейни пари, което я поставило в тежка финансова ситуация.

Адвокатът на Сийгъл - Леон Гладстоун, коментира: "Ясно че, че Лиса Мари преминава през труден период и търси начин начин да обвини другите, вместо да поеме отговорност за действията си."

Той допълва, че през 2005 г., когато продават нейния дял в Елвис Пресли Ентърпрайсиз, с парита е покрит неин дълг от 20 милиона долара и ѝ остават от 40 милиона долара.

В изявлението се подчертава, че през следващите години Лиса Мари е успяла да похарчи по-голямата част от състоянието си.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ТЪПАЦИ - 22:18, 1 мар

    Това е дъщеря МУ, жена му е ПРЕСИЛА ПРЕСЛИ!
    Много слаба обща култура!

Напиши коментар

Коментари