четвъртък, 8 мар 2018 г. 15:50 ч.

Ръжда не хваща

Рачков и Мария Игнатова пак като влюбени ученици (Папарашки снимки)

Blife.bg

Рачков и Мария Игнатова пак като влюбени ученици (Папарашки снимки)

Бившите любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков пак са си близки.

След разялата си, настъпила преди повече от година, двамата старателно се отбягваха, но сега отново се радват един на друг. Колко им е хубаво да са заедно, е видно от снимките, които им бяха направени във вторник в столичен от папараците на "Уикенд".

 

В търговския център Мария и Митко присъстваха на пресконференция по повод старта на нови БГ сериал. Рачков и Игнатова, които също имат роли в комедийната сага пристигнаха поотделно на представянето. След официалната част обаче двамата не побързаха да си тръгнат, а се събраха да си бъбрят. Водещите на "Господари на ефира" се усамотиха на маса на последния етаж в мола и си загукаха като влюбени гълъбчета. Отстрани те изглеждаха така, сякаш никога не са се разделяли и чувствата им един към друг са все така силни. Задушевният им разговор продължи около 40 минути. За това време дългогодишните интимни половинки изпушиха по няколко цигари и обсъдиха куп неща.

 

Докато си хортуваха Мария седеше на столче, скръстила еротично крака, а Митко стоеше прав до нея. Русокосата красавица бе привидно много спокойна, а на събеседника й му личеше колко се вълнува, задето отново е в нейната секси компания. Двамата можеха да си приказват и още, ако техни колежки от екипа на братята Халваджиян не се бяха присъединили към тях. На Игнатова не й стана хич приятно, че й нарушават раздумката с бившия й любим и първоначално тенденциозно не обръщаше внимание на придошлите. 5 минути по-късно звездната седянка бе окончателно разтурена. Мария и Митко се отправиха заедно към паркинга на мола и изчезнаха от полезрението на всички. Дали тв звездите са продължили срещата си на друго място или всеки от тях е поел самостоятелно по лични дела, не се знае.

За Раздялата на Рачков и Игнатова се заговори още през 2016-а. Доказателства, че връзката име приключила обаче липсваха чак до лятото на 2017-а. Тогава в открито писмо до медиите бургаският комик призна, че отдавна е скъсал с блондинката и помоли веднъж завинаги всички да спрат със спекулациите.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари