понеделник, 12 мар 2018 г. 10:38 ч.

Дон Жуан

Театрални златотърсачки напират да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев

Blife.bg

 Театрални златотърсачки напират  да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев

Нови студентки налитат да стават любовници на 66-годишния Стоян Алексиев след аферата му с 42-години по-младата Ивана Бобойчева.

В четвъртък доктор Генадиев от "Откраднат живот" ще навърши 67-години, но е сред най-актуалните дон жуани в театъра. Даже около Деян Донков и Дарин Ангелов не са се навъртали толкова много, колкото край по-възрастния им колега.

В Народния театър се шегуват, че студентките вече си записват номер коя да се докопа до Алексиев. Миналата година негояи снимки как бърка в гащите на Ивана взривиха обществото. От това обаче имиджът на актьора не пострада, а напротив. 

В момента той е хит сред театралните златотърсачки, които се надяват чрез него да си уредят работа в софийски театър, а не да се забият в дълбоката провинция. 

Разпределението в софийски театър е изгодно, защото има по-голяма вероятност да те изберат за роля в някой филм. Отделно из театрите в София вече се говори как Алексиев бил майстор на креватните изпълнения. 

Ивана се хвалела пред колежките си, че сексът с доктор Генадиев бил доста по-добър отколкото с младоците. Твърдяла, че само с него стигала до оргазъм. Това се предавало от уста на уста и в момента всяка поява на Алексиев сред студентки е съпроводена с неприкрити намеци. 

Най-нахаканите дори гледали да се метнат на врата на шашардисания актьор, предават от Телеграф.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари