понеделник, 12 мар 2018 г. 15:36 ч.

Харем

5 години Блатечки живее с жена си и Диляна Попова едновременно

Blife.bg

5 години Блатечки живее с жена си и Диляна Попова едновременно

Вече 5 години Асен Блатечки успешно разиграва съпругата си Катерина Горанова и Диляна Попова, любейки едновременно и двете

Секссимволът се изживява като арабски шейх, който си върти харема и пет пари не дава какво мислят хората за него. Актьорът няколкократно се разделяше с жена си заради манекенката, а след това си тръгваше от Диляна и пак се връщаше при Катя, с която е близо 20 години, писа „Таблоид“.

Каратягата има дъщеря тийнейджърка от връзката си с режисьорката Катерина, която е кръстена на майка си, и син Борил от моделката. Юнакът Борил на 22 септември ще стане на 4. 

Злите езици твърдят, че всичко е постановка и всъщност Асен никога не е изоставял Диляна, въпреки че от време навреме живее при съпругата си. За да няма скандали и за да не нарани дъщеря си Катерина, която е в лабилната тийнейжърска възраст, Блатечки се договорил да го играе благоверен съпруг и чат-пат да се вясва вкъщи. Хубавелкото уверил Дилянаа, че я обича безумно, че иска да бъде с нея, но засега обстоятелствата го заставят да живее и съз законната си половинка. 

Звездата от „Стъклен дом” и „Фамилията” се залюби с изкусителната брюнетка преди петилетка, пренесе се при нея, забремени я и малко преди да роди я изостави, за да се върне при Катерина. Според запознати плейбоят направил пътека до дома на Горанова да го приеме обратно най-вече заради щерката, която преживявала раздялата на родителите си много тежко. 

Освен това Асен проявил и човещина заради тъща си Пламена, която, докато се правеше на шейх с харем, страдаше от рак. За съжаление дамата почина преди по-малко от година. Актьорът явно се е чувствал виновен, че може би стресът около раздялата му с Катерина е отключил тежкото заболяване на майка й.

Катерина Горанова преглътна гордостта си и прие обратно неверника. Сдобряването им бе скрепено с работата по общия им филм „Бензин”, на който и двамата са режисьори. Мачото обаче продължаваше да се грижи и за сина си Борил. Щастливият татко плаща издръжка и засипва наследника си с подаръци.  Освен това често излиза с Диляна и с момченцето на разходка, дори ходи на почивки с второто си семейство, твърдят приятелите му. Прелъстената и „изоставена” Диляна Попова пък не пропуска да пусне снимки в социалните мрежи с любимите си мъже, както и някое селфи, на което тримата са усмихнати.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари