вторник, 13 мар 2018 г. 13:18 ч.

Вяра в таланта

Дара Екимова: Тези, които сега не ме харесват ще се редят на опашки за концертите ми

Blife.bg

Дара Екимова:  Тези, които сега не ме харесват ще се редят на опашки за концертите ми

Дара Екимова коментира отпадането си от кастингите "на тъмно" в "Гласът на България", където никой от журито не пожела нейния глас да влезе в отбора му.

"За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first", обясни поучително 15-годишната дъщеря на Дими Екимов.

Момичето видимо вярва, че го чака звездна кариера на музикалната сцена и се радва на подкрепата на семейството си:

"Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря, с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт! "

По-рано Ива Екимова също коментира във Фейсбук участието на дъщеря си:

"Браво! Браво, мое момиче! Толкова много се гордея с теб! Ти си съвършена, прекрасна и талантлива! Просто плувай, продължавай, не се отказвай, защото носиш всичко вътре в теб! По-голяма си от представата за себе си!"

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Иво - 13:36, 16 мар

    Това момиче,а и майка и не разбраха ли че за певица не става.Къде ли не участва-при Слави,Х-фактор-ами едно голямо НИЩО.Никой за да не те оцени,значи не ставаш.Е трябва да имаш поне малко интилект за да проумееш нещата.

  • МИМО - 15:49, 13 мар

    Малка КИФЛА.Къде ти опада Косата.

Напиши коментар

Коментари