четвъртък, 22 мар 2018 г. 10:07 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 22 март

Blife.bg

Хороскоп за 22 март

Успешен ден!

Овен

Мотивация

Акцентът днес ще бъде професионалната ви реализация. Каквито и проблеми да имате, ще съумеете с успех да се измъкнете от всяка ситуация. За това ще ви помогне не само традиционно доброто самочувствие, но и силната ви мотивация. Можете да очаквате успех във финансите си. Ща завоювате симпатиите на околните, но внимавайте за имиджа си.

Телец

Точни решения

Доброто ви настроение ще ви кара да се чувствате доста самоуверени през днешния ден. В добър период сте, взимате бързи и точни решения. Внимавайте все пак при работа с документи. Не приемайте нищо слепешката, мислете преди да действате. Кариерата ще е повлияна от вашите решения. Желанието за правене на пари е на преден план.


Близнаци

Добре свършена работа

Денят  е изпълнен с много работа, която може да ви изнерви и умори. Вие сте тези, които трябва да решат кога да спрат. Не приемайте ново натоварване, макар да разчитате на работоспособността си. Ако е възможно отложете някои сериозни ангажименти за по-късно. Вечерта ще надделява желанието да се поддадете на лекомислието и да отпуснете душата си след добре свършена работа.


Рак

Пари

Днес можете да получите пари и това ще разсее някои ваши опасения. Ще бъдете доволни и спокойни. В голяма част запазване на доброто ви настроение ще зависи от околните. Ако те не се съобразяват с вас, бихте могли да смените компанията. Иначе може да се увлечете в ненужни и самоцелни проблеми, които ще ви изнервят. Организирайте вечерта си по свой вкус.


Лъв

Положителни промени

Ако в последните дни в деловата си дейност не сте отбелязали особени успехи, то днес ще се радвате на положителни промени. Бъдете особено внимателни пред възможностите, които ще ви се открият. Не всичко ще ви се отдава лесно, но шансът е на ваша страна. В доста случаи резултатите ще надминат очакванията ви. Не се отклонявайте от избраната от вас посока.


Дева

Време за личен живот

Денят обещава да бъде успешен, особено по отношение на личния ви живот. В тази връзка ще се радвате на компанията на близки и приятели. И в делово отношение можете да разчитате на подкрепата на приятели. Това не бива да е причина да губите интерес към промените, които стават около вас. Следобед или вечерта ще бъдете ангажирани основно с лични занимания.


Везни

Емоционалност

Вашите енергични действия, както и желанието да промените в положителна насока деловата реализация, ще дадат добри резултати.

Да осъществите намеренията си в пълнота може да ви попречи единствено повишената ви емоционалност. Известно напрежение се очертава и в личния ви живот. Не допускайте неразбирателство с близък човек да прерасне в конфликт.


Скорпион

Творчество

Днес пред вас се очертават добри изгледи за успех. Изпълнението им ще зависи от умението ви да се възползвате от благоприятните възможности, които се откриват. Венера и Меркурий ви дават сили и провокират творческото ви въображение. Помощ от влиятелни приятели няма да ви е излишна. Добре е да обмислите някои промени в личния си живот и начина на поведение.


Стрелец

Новости

Новостите днес се свързват с хора, с които отдавна не сте били във връзка. Вероятно те ще ви предложат добри възможности за парични придобивки. Става дума за дейност, която не е свързана пряко с традиционните ви занимания. Не сте доволни от сегашното си финансово състояние и това е причината, която ще ви накара да приемете. В любовта ви очакват приятни моменти.


Козирог

Упоритост

Основен двигател за вас през днешния ден ще бъде упоритостта и логично ще успеете да постигнете своето. Очертават се доста изгодни предложения за бъдещи професионални изяви. Пазете се от опасността да изпуснете нещо важно поради недоглеждане. За вас обаче вълненията се свързват повече с лични проблеми. Тази тенденция особено ясно ще проличи вечерта.

Водолей

Изява

Ще започнете деня със завидно настроение за работа, но с времето, то постепенно ще намалява. Тези от вас, чиято професия е свързана с контакти и обществени ангажименти, ще имат добро поле за изява. Мнозина от вас ще получат добри новини, свързани с техни проекти, други ще проявят упоритост в стремежа за положителна промяна. Финансите ви са задоволителни и това ви дава спокойствие.


Риби

Възможности

Благоприятен ден за вас. Не пропускайте възможностите, които ще ви предостави ситуация, отнасяща се до пари. Ако продължавате да полагате досегашните усилия, ще успеете да доведете докрай замисленото. Ще ви се наложи да разчетете бъдещите ходове на конкурентите си и да действате активно. Не позволявайте любовта да отклони вниманието ви.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари