четвъртък, 22 мар 2018 г. 12:39 ч.

Красива надпревара

Виктория Петрова: Ласкае ме мисълта да спечеля титлата „Мис Силикон на десетилетието"

Blife.bg

Виктория Петрова: Ласкае ме мисълта да спечеля титлата „Мис Силикон на десетилетието"

На 20 април в столичния Payner Club ще се проведе дългоочаквания конкурс „Мис Силикон на десетилетието".

На 20 април в столичния Payner Club ще се проведе дългоочаквания конкурс „Мис Силикон на десетилетието". По повод десетото юбилейно издание на скандалния конкурс „Мис Силикон“, организаторката Мариана Маринова ще събере на едно място всички носителки на титлата през изминалите години. Феновете на конкурса вече гласуват на страницата на „Мис Силикон“ във Фейсбук. На 2о април ще стане известна и носителката на короната „Мис Силкикон на десетилетието".

Днес ви срещаме с една от претендентките за титлата, „Мис Силикон 2017“ Виктория Петрова.

Виктория Петрова е на 22 години от София. Има по 420 кубика силикон във всяка една от гърдите си. Поддържа фигурата си с разделно хранене и повече движение. Вики е студентка втори курс в специалността „Моден дизайн“. Миската откри собствено студио за грим, в което от уменията й се възползват доста популярни личности от родния шоу и светски елит.

Вики, защо реши да се явиш на „Мис Силикон“?

Решението да се явя на конкурса Мис Силикон дойде година, след като спечелих титлата Бест еротик модел. Хареса ми да се състезавам, а и исках да покажа новите си силиконови гърди, които сложих след първия конкурс.

Очакваше ли да спечелиш?

Очаквах да спечеля. Не мога да кажа защо, може би някаква интуиция и вътрешно усещане имах към този момент.

С какво превъзхождаше останалите претендентки?

Всички момичета с които се състезавах имаха качества да станат победителки. Може би моето предимство беше, че съм естествена и това спечели симпатиите на журито и публиката.

Как се промени животът ти, след като стана първа?

Животът ми се промени коренно след конкурса. Това, че станах популярно лице ми отвори врати да създам свой бизнес. Получих множество покани да журирам в различни конкурси, както и да организирам свои такива. Не мога да отрека, че понякога медийният интерес към моята особа ми идва в повече, но това също е част от славата.

Мислиш ли, че ти ще грабнеш короната „Мис Силикон на десетилетието“?

Ласкае ме мисълта да спечеля титлата „Мис Силикон на десетилетието“, но аз съм човек, с реална преценка за ситуацията. Има момичета, които от доста години са популярни с титлата „Мис Силикон“ и е логично някоя от тя

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари