вторник, 10 апр 2018 г. 08:44 ч.

Звездни прогнози

Хороскоп за 10 април

Blife.bg

Хороскоп за 10 април

Успешен ден!

ОВЕН

Не правете покупки

Лошо стечение на обстоятелствата е причина във вторник да сте в меланхолично настроение и да се заяждате с всички около себе си. Новата следпразнична седмица не започва добре за вашите взаимоотношения, но и за финансите, които също застрашително намаляват. Не правете покупки днес.

 ТЕЛЕЦ

Смекчете тона

 Във вторник не започвате добре новата работна седмица. Пред вас има много пътища, но не ви е ясно по кой точно да поемете. Денят е зареден с напрежение и доста изострени конфликтни ситуации. Смекчете тона, за да не си създадете предпоставки за силни конфронтации още в първия следпразничен ден.

 БЛИЗНАЦИ

Послушайте съветите

 Все още сте в на почивна вълна и днешният ден трудно ще ви разкрие своята работна светлина. Имате нужда от съвет как да постъпите в дадена ситуация и как да разрешите един създал се междуличностен конфликт. Послушайте хората, които знаят повече от вас в сферата, в която трябва да вземате решение.

 РАК

Оставете се на течението

 Опитайте да осуетите желанието си за харчене на пари за големи покупки или закупуване на вещи, от които няма да имате нужда. Съхранете финансовата си стабилност и не давайте пари назаем. Днешният ден изисква от вас да не вземате никакви важни решения. Оставете се на течението.

 ЛЪВ

Натрупани грешки

 Във вторник искате да сътворите мост между вас и хората, с които вече успяхте да развалите взаимоотношенията заради собствения си инат и непремереност. Оставете за друг ден изясняването на проблеми и търсенето на причини за натрупаните грешки в общуването. Не ровете, не чопкайте, защото ще влезете в нов сблъсък.

 

ДЕВА

Сериозен режим

 Очаква ви натоварен ден. Заемете се сериозно за работа. Имате нужда да си направите схема за действие и още сутринта да започнете да я изпълнявате. Почивните дни вече са минало и е време да влезете сериозно в работен режим. Направете и режим на хранене, с който да разтоварите тялото си от излишните килограми.

 

ВЕЗНИ

Повод за скандал

 Във вторник нямате свободно време, защото вие самите си създавате излишни емоционални драми и влизате в конфликти с всички във вашето обкръжение. Търсите тяхното внимание и нарочно противоречите на мнението им само и само да създадете критичната точка в разговора. Ще бъдете отбягваните събеседници.

СКОРПИОН

Извинете се за грубостта

 Първият работен ден след поредицата почивни ще ви снабди с добро настроение и бодрост. Сега обаче не е най-подходящият момент за заемане с важни ангажименти или подемане на начала. Оставете се на течението. Поработете върху взаимоотношенията си на работното място. Извинете се, ако напоследък сте били дръзки и груби.

 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте с общуването


Във вторник се чувствате така, сякаш всичко ви е позволено. Имате желание да се впускате в авантюри и без да осъзнавате, замесвате хората около себе си в различни интриги. Много внимавайте в сферата на общуването, защото там в момента вървите по доста тънък лед, който всеки момент може да се пропука изцяло.

 

КОЗИРОГ

Избягвайте скандалите

Във вторник се заемете с належащите дела, които трябва да свършите в най-кратък срок. Не се вълнувайте какво се случва около вас и кой колко работа върши. Това не ви влиза в задълженията. Не влизайте в излишни конфликти. Опитайте да запазите спокойствието и добрия тон на работното място. Скандалите ще блокират успеха ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Минутка за себе си

Днес сте търсени. Заобиколени сте от хора, които искат вашето внимание и се борят за вашето одобрение. Не се чувствате добре в такава роля. Нервни сте и често ще влизате в конфликти с хората около себе си. Имате нужда да останете насаме със себе си и със своите мисли, но такава възможност няма да ви се отдаде.

 

РИБИ

Не е вашият ден

Във вторник сте безразлични към всичко, което се случва около вас. Стоите безучастни към събитията и не се вълнувате от споровете и интригите, които се вихрят на работното място. Посещавате служебното поприще само телом, а духом сте на друго място. Днес не е вашият ден. Приберете се по-рано вкъщи.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари