сряда, 11 апр 2018 г. 16:13 ч.

Далечни спомени

Катрин Вачева: Участието ми в „Мис Силикон“ беше съпроводено с голям скандал

Blife.bg

Катрин Вачева: Участието ми в  „Мис Силикон“ беше съпроводено с голям скандал

Катрин Вачева е сред първите участнички в конкурса Мис Силикон преди 10 години.

Днес моделката не се нуждае от представяне, тъй като е едно от най-популярните лица в медийното пространство. Тя има запомнящи се участия в редица телевизионни риалита. Преди седмица Вачева дефилира на сцената на Sofia Fashion Weeк.

Ето какво сподели Катрин за участието си в първото издание на Мис Силикон, както и какви са очакванията й за короната на „Мис Силикон на десетилетието". Конкурсът ще се проведе на 20 април, петък в Планета Клуб, София.

Катрин, спомняш ли си защо се яви на Мис Силикон преди 10 години?

Колко далеч във времето ме връщате, в далечната 2009-а година.Това беше първият конкурс Мис Силикон. Буквално участвах на шега. Първоначално отидох, за да помагам за конкурса, но по време на организацията, шефката на „Мис Силикон“ и вече близо 12 години моя приятелка, Мариана Маринова започна да ме уговаря да взема участие и така склоних, а и тъкмо си бях направила корекция на бюста и както се казва , конкурсът бе добър повод да се изфукам.

Очакваше ли тогава да си сред победителките?

Честно ли? Ами да, разбира се че очаквах! Въпреки, че тогава стана скандал, че моето второ място трябвало да бъде първо, имаше сверяване от протоколите на журито, но макар и втора, някак във времето все едно бях първа.

С какво мислиш, че превъзхождаше другите момичета?

Превъзхождах ги най-вече с правилни пропорции! Повечето или бяха слаби с много големи гърди или пълнички, или не много високи и някак гърдите им " стърчаха" напред, или пък бяха прекалили с устните! А аз просто си бях с нормален за моята височина бюст, който определено стоеше красиво на тялото ми! Освен това бях в страхотно настроение и доста се раздадох като танци и поведение в кръга за индивидуалното представяне на всяка една от нас пред публиката!

Какво ти донесе тази тила?

Донесе ми много медийна популярност и разпознаваемост в обществото за много кратък период от време, много нови контакти и приятелства! Във времето една част от участничките в конкурса останахме в семейството на „Мис Силикон“ и помагаме кой с каквото може като организация, журиране, стайлинг, медийно разпространение, водене на конкурсът всяка година и така създадохме и много трайни приятелства във времето, и хубавото е, че си помагаме една на друга и извън конкурса „Мис Силикон“, който ни събра.

Очакваш ли сега на 20 април да станеш „Мис Силикон на десетилетието"

Не очаквам, защото не се състезавам с приятелки !:) Но ако бъда удостоена с този приз за мен ще бъде чест и удоволствие!

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари