петък, 13 апр 2018 г. 11:26 ч.

Преди юбилея

Мариана Маринова във война с мацките от „Мис Силикон“

Blife.bg

Мариана Маринова във война с мацките от „Мис Силикон“

Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ е във война с силиконовите гърли, участвали в конкурса през годините.

Дни преди юбилейното – десето издание на конкурса между Маринова и силиконките е пламнала истинска война. Поводът е короната „Мис Силикон на десетилетието", която ще блесне на главата на миската събрала най-много гласове в онлайн гласуването, което от месец върви на страницата на "Мис Силикон“.

Телефонът на Маринова прегрял от обаждания на момичетата, които искали да са първи. Предлагали й пари, заплашвали я, че ще бойкотират церемонията на 20 април, която ще се проведе в Пайнер Клуб, София.

„Това не е конкурс, а рожден ден. Искам да се съберем всички на едно място и да покажем, че семейството на „Мис Силикон е голямо и сплотено. Затова и мисля, че е най-справедливо хората да решат коя да грабне короната. Няма да направя никакви компромиси с това, а който иска да се сърди“, уточнява пред BLife миската Мариана Маринова.
Само месец след това тя уточни, че ще се проведе и конкурсът, където ще бъде избрана новата „Мис Силикон 2018“.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари