вторник, 17 апр 2018 г. 12:30 ч.

Лична драма

Яна Маринова с разтърсваща изповед: Алкохолът и хапчетата убиха мама!

Blife.bg

Яна Маринова с разтърсваща изповед: Алкохолът и хапчетата убиха мама!

Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка лична драма. Красавицата споделя, че майка си отива от мъка заради алкохол и хапчета, които смесва с години.

„Бях на шест, когато баща ми изостави майка ми. Той беше син на дипломат. Отначало всичко уж вървяло по мед и масло, докато той не ни напусна. Мама рухна. Обичаше го прекалено силно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше мъката с алкохол”, разказва Маринова.

В последствие лекарите предписали успокоителни на родителката й, която често ги смесвала с алкохол. За да я извадят от депресията се наложило да се намеси и бабата на Яна. В продължение на 30 години жената се борила, заедно с внучката си, за живота и здравето на дъщеря си. Но не успели да я спасят.

Заради рак на белите дробове майката на актрисата почива по време на снимките на филма „Фамилията”. Заради разклатената си психика тя не може и да се грижи ефективно за нея.

„Имаше дни, в които карах само на сухар, намазан с масло, а после станах сервитьорка като ученичка, за да изкарвам някой и друг лев. Но въпреки това не обвинявам мама. Тя ме учеше, че няма „не мога”. И щом искам, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше”, казва Яна.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари