сряда, 18 апр 2018 г. 13:53 ч.

От първо лиже

Момичето на късмета Силвия Петрова наруши 20 годишното си мълчание! Как минават дните й днес и какво каза за Албена Вулева и Къци… (ВИДЕО)

Методи Тодоров

Момичето на късмета Силвия Петрова наруши 20 годишното си мълчание! Как минават дните й днес и какво каза за Албена Вулева и Къци… (ВИДЕО)

Едва ли има семейство в България, което да не помни хитовата тв игра „Риск печели, риск губи” с Къци Вапцаров и с емблематичните момичета на късмета.

Близо 20 години след свалянето на шоуто от екран BGlife.Club, се срещна със Силвия Петрова, едно от най-популярните момичета в екипа на русенския шоумен, останали с него докрая. Днес, 18 години след спирането на „Риск печели, риск губи”, Силвия се чувства наистина късметлийка в живота - празнува 20-годишен брак със съпруга си Димитър Петров, с когото имат двама синове.

„Имам прекрасно семейство – нещо, с което малко двойки могат да се похвалят. Живеем сравнително добре, обикаляме света, виждаме места, които са безумно красиви”, споделя тя. Освен слава, която обаче не я съблазнила особено, Силвия сподели, че „Риск печели, риск губи” и е дало много опит и познания за този тип предавания, за работата в телевизия, работата с камера, отношението с хората, с публиката, а също и как да се реагира в различни моменти. Тя е категорична, че въпреки решението предаването да бъде свалено от екран, в него е имало още живот.

„Както виждате, направиха подобен тип лотарийни билетчета – съвсем сходни, идентични, с това, с което съм работила. Този формат можеше да се развива и да остане много години в ефира, имаше обаче хора, на които явно не бяхме удобни”, смята тя.

Днес Силвия продължава да е под светлините на прожекторите и често се появява на светски събития - като водеща или гост, а визията й често привлича вниманието на аудиторията. „Поддържам визията си според настроението. Едно кафе може да ме вдъхнови, едно цвете или залезът. Има малки частички в живота, които ми помагат да поддържам хамелеонската си визия”, обяснява Силвия, която все още хората разпознават по улиците.

Поддържа ли връзка с Къци Вапцаров и какво мисли за Албена Вулева, с която заедно са работили, а по-късно попадна под ударите на предаването й „Сигнално жълто” – вижте във видеото.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари