вторник, 1 май 2018 г. 09:48 ч.

Звездни прогнози

Месечен хороскоп, прогнози за май 2018

Blife.bg

Месечен хороскоп, прогнози за май 2018

Щастлив месец май!

ОВЕН

Спестявайте или инвестирайте

През май за ваше добро ще е да бъдете сдържани и не особено натрапчиви в очите на другите хора. През първата половина от месеца завършете успешно делата, които започнахте в последните няколко седмици. Това е и половината, през която сте особено амбициозни и вгледани в своята професионална реализация. През втората половина от май, когато Марс навлиза във Водолей, вие често ще бъдете разсеяни и обърнати към нуждите на всички около себе си. Ще реализирате по-скоро общественополезни идеи, отколкото нещо, с което да се облагодетелствате лично вие. Не забравяйте, че Уран навлиза в Телец. Сега е времето да форматирате мисленето си в материален план. Да започнете една цялостна финансова стабилизация в житейски аспект. Помислете за инвестиции и спестявания.

ТЕЛЕЦ

Не всичко е както преди

Въпреки че това за вас е един от трудните месеци в годината, вие ще го изживеете с добро настроение и желание да се реализирате по най-брилянтния начин. Движението на Венера, вашата управителка, в Близнаци е причина за желанието ви да стабилизирате материалното и финансовото си състояние. Ще работите много, но и ще получавате добри доходи за труда си. През втората половина от месеца Марс навлиза във Водолей и ще ви озари с амбиция и желание да поемете нови професионални инициативи. Ще катерите върхове, ще покорявате висоти. Като цяло, месецът е първият от началото на един по-дългосрочен период на трансформации, промени и новости, които предстоят оттук нататък. Подгответе се. Не всичко ще е както преди.

БЛИЗНАЦИ

Закриляни от Венера

През този месец внимавайте, с кого осъществявате връзки и контакти. Не се борете с излишни каузи, за които нямате нужната енергия и предварителна подготовка. Не се заемайте с непосилни задачи. Като цяло, месецът е ведър и ви носи много промени и новости. Меркурий през по-голямата му част огрява зоната на социалните ви отношения. През първата половина от май сте отворени, общителни и завързвате лесно контакти, за разлика от дните след 15-о число, когато сте по-прикрити и потайни. Тогава ще се затворите в себе си, за да преосмислите едно съвсем наскоро изградено познанство. Може би не е трябвало да се доверявате чак толкова много. В сферата на любовта обаче всичко ви се нарежда брилянтно. Все пак, Венера ви е гостенка. Не го забравяйте.

РАК

Не се отказвайте

През по-голямата част от май вие сте нервни и избухливи. Сякаш не успявате да укротите желанията си. Сякаш искате да постигнете нещо, което е повече от вашите възможности. Имате усещането, че гоните последни влакове и че трябва да завършите един дългосрочен проект. Не се притеснявайте толкова много. Дайте си глътка въздух. Не насилвайте нещата. И утре е ден, и утре слънцето отново ще изгрее пред вас. Погрижете се за личното си спокойствие. Поработете върху вътрешната си самоувереност и хармонизирайте взаимоотношенията с хората около себе си. Често ще бъдете повече амбициозни от обичайното. Именно амбициите и недостижимите цели ще ви накарат да се откажете от мечтите си. А не трябва. Опитайте да вървите с малки стъпки напред и ще стигнете по-далече.

ЛЪВ

Осуетете самоувереността си

През първата половина от месец май обърнете повече внимание на делата, които сте започнали някъде във времето и просто не сте довършили докрай. Е, дошъл е моментът да поставите точката. Ще поставите точка на множество обстоятелства в живота си. Сега е важно да приключвате, а не да започвате. През втората половина, когато Марс навлиза във Водолей, вие изведнъж се превръщате във войнствени и нападателни хора, с които не може да се излезе на глава. Търсите възможност да се скарате с всички около себе си, дори и да не сте правите. Осуетете своето самочувствие и убеденост, че все вие сте правите. Не го ли сторите, не само през май, а и през идните няколко месеца ще бъдете в постоянен конфликт с всички хора около себе си.

ДЕВА

Промени в кариерата

Дошло е време през месец май, от една страна, да подобрите финансовото си състояние и от друга, да се разплатите с всички хора, на които дължите пари. Също така – и да си потърсите своите заеми, раздадени в последно време. Разчистване на сметки, търсене на начини за изкарване на повече и повече пари. Всичко това е заложено като тенденция в хороскопа ви за май. През първата му половина вие сте изключително контактни и отворени към хората. Обърнете внимание на новите познанства, които навлизат в живота ви. Ще можете да се възползвате от тяхната подкрепа през втората половина от май, когато ставате доста по-амбициозни и решителни да промените нещо в кариерното си развитие. Можете да смените работата, ако сте намислили нещо в тази посока.

ВЕЗНИ

Устремени към професионални върхове

През този месец вие не би следвало да се предавате във властта на емоцията, а трябва бъдете по-разсъдливи и здраво стъпили на земята. Навлизането на Марс във Водолей ще ви освободи от излишното напрежение, което ви беше обсебило в последните месец и половина. От друга страна, в първата половина от май Венера се движи в Близнаци и ви озарява с позитивна енергия, усмивки и добро настроение. Не се лишавайте от пътувания по празниците. През втората половина от месеца работете. Венера навлиза в зона, която подчертава стремежът ви към изява в професионален план. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи, защото прекалената ви служебна заетост може да отключи доста недоволства в семейството. Заради това, че не обръщате достатъчно внимание на близките си.

СКОРПИОН

Заложете на баланса

През май вие ще сте готови да угодите на всекиго само и само да е мир около вас. Склонни сте да изпълнявате чуждите капризи, пренебрегвайки своите лични предпочитания. Разбира се, тази ситуация никак не ви е по сърце и в един определен момент ще обърнете монетата, показвайки истинския си характер. Това е и пределът, в който от прекалено добри ще се превърнете в крайно недружелюбни и затворени в себе си. Ключът да не се стига до подобни сценарии е в баланса между вас и хората около вас. Не пропилявайте хубавите аспекти на месеца, които са заложени във втората му половина. Тогава е подсилен вашият социален, любовен и обществен живот. Срещайте се с повече хора, осъществете нови запознанства, но… бъдете себе си. И покажете на другите, че сте такива.

СТРЕЛЕЦ

Любов

През май се подгответе за доста работа, която ви се беше понатрупала по време на ретроградното движение на Меркурий през март и април. Бързо ще я отметнете, защото ви спори, а и все се намира кой да ви помогне. Бъдете по-внимателни с уговарянето на условия по финансови договори и евентуално вземане на кредит. През втората половина от месеца е възможно да ви изникне доста интересна оферта за инвестиция. Премислете няколко пъти, преди да предприемете риска. В сферата на личните взаимоотношения месецът е доста благоприятен както за обвързаните, така и за необвързаните. При вторите представители първата половина от май е подготвил интересни изненади под формата на нови запознанства и възможност да създадат дълготрайна връзка.

КОЗИРОГ

Нов етап

Пригответе се за месец, през който можете спокойно да си отдъхнете от страстите и притесненията, валидни за предишните няколко месеца. Ще видите как нещата малко по малко потръгват и темпото започва да се нормализира. Ежедневието ви тръгва в нормалното си русло и няма да имате поводи постоянно да бързате и да се задъхвате, гонейки поредната си цел. През първата половина от месеца обърнете повече внимание на семейството си, на своите близки и хората, които винаги ви подкрепят. През втората майска половина ще трябва да бъдете една идея по-пестеливи. Напоследък пръснахте доста пари и спестяванията ви се стопиха. Е, време е да започнете отново да ги попълвате в своите банкови сметки. И това ще стане. За вас започва нов етап, нов, по-добър период.

ВОДОЛЕЙ

Не е време за промени

През първата половина от май вие сте разкъсвани от желанието да скъсате оковите на стария начин на живот и да се влеете в една напълно нова обстановка. Не сте готови обаче да правите големи промени в своето ежедневие, защото не можете да се решите да предприемете риск. Напълно разбираемо е и затова не бива да се ядосвате. Приемате нещата така, сякаш губите възможности. Не ги губите, просто онова, което искате да предприемете, не е вашето нещо. През втората половина от месеца сте доста по-активни и уверени. Това е и времето, когато знаете какво искате от живота. Е, възможностите вече не са чак толкова големи, но е важно, че сте наясно със себе си. Пазете се от влизане в кавги и конфликти, ако сте с хора, които са на различно от вашето мнение – предупреждение, валидно за целия месец.

РИБИ

Финансова стабилизация

За вас предстои доста благоприятен период. Очакват ви бурни промени, които могат да ви разкрият вратите на един нов период пред вас. Бъдете отворени към нови идеи и отворете очите си за нови пътища, по които да тръгнете в професионален план. Оглеждайте се и за възможности за изкарване на допълнителни финанси, които също са залегнали като прогноза в месец май. В сферата на любовта и личния живот се чувствате потиснати и без настроение в първата половина от месеца. Настроението ви коренно ще се промени във втората майска половина, когато се вливате бурно в социалния живот около себе си. Внимавайте как общувате, защото невинаги хората ще разбират правилно шегите ви и може да попадате в неловки ситуации, дори понякога да влизате в словесни престрелки заради неволно казани думи от ваша страна.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари